Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 7 din 27 Februarie 2024

las sezonul 25 episodul 7 din 27 februarie 2024

In februarie are loc o noua premiera, si anume a serialului las fierbinti sezonul 25 episodul 7 din 27 februarie 2024. Dorința de schimbare va dăinui printre locuitorii din satul Fierbinți, iar Robi, care e interpretat de actorul Leonid Doni, va face tot îi stă în putință să iasă din zona de confort: „A murit vechiul Robi… a murit ca să facă loc noului Robi. Dorele, eu vreau să-mi schimb total viața. La 360 de grade”, va spune polițistul. Nu ratati mai nou un nou sezon al serialului romanesc las fierbinti sezonul 25 episodul 7 din 27 februarie 2024, integral.

Nici Celentano, interpretat de Adrian Văncică, nu se va lăsa mai prejos. În urma unei discuții aprinse cu soacra sa, acesta va încerca să renunțe la atitudinea indolentă și va munci din greu pentru a-și recâștiga reputația de meșter bun și serios.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 7 din 27 februarie 2024

Rămâne de văzut dacă acesta se va ține de promisiune și va termina de văruit peretele vecinului. Geanina, jucată de Anca Dumitra, va fi și ea dornică de o schimbare, dar… fizică. Păcălită fiind de Giani că i-au crescut urechile, aceasta va apela la „terapia cu fotoni” făcută de Nicu, care i-a alimentat percepția asupra înfățișării ei: „În afară de faptul că ai urechile mai crescute… nu e nicio diferență!”.
Citeşte întreaga ştire: „Las Fierbinți”, sezonul 25 la pro. Polițistul Robi e în centrul atenției: „Dorele, eu vreau să-mi schimb total viața. La 360 de grade”

Ea a dezvăluit că atunci când fanii o recunosc pe stradă, chiar sar în brațele ei, vor neapărat să o îmbrățiseze. „Îți dai seama că toată lumea mă primește cu brațele deschise de fiecare dată când ne întâlnim. Mi se întâmplă pe stradă, întâmplător, sau oriunde, oamenii vor să mă îmbrățișeze. Urmareste acum mai jos in premiera noul sezon las fierbinti sezonul 25 episodul 7 integral 27 februarie 2024.

Sunt foarte recunoscătoare, căci datorită lor acest proiect a rezistat. Sunt încântată de întreg proiectul și Doamne ajută să mergem mai departe”, a mărturisit Anca Dumitra sau Geanina din „Las Fierbinți”, așa cum o strigă oamenii pe stradă când o văd.

În septembrie anul trecut, Ecaterina Ladin a fost în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre serialul în care joacă. Actrița, Dalida din „Las Fierbinți”, spune că în topul celor mai bine plătiți, în vârf, se află Mihai Bobonete. Vedeta susține că ea se află după Toma Cuzin când vine vorba despre banii încasați de la pro. „Se câștigă orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta.

Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cel mai nou sezon las fierbinti sezonul 25 episodul 7 online 27 februarie 2024, poate fi urmarit mai jos

Actrița nu a putut să dea prea multe detalii despre salariu, pentru că contractul pe care îl are cu pro este confidențial. Ecaterina Ladin a povestit că filmează pentru „Las Fierbinți” și câte 12 ore pe zi, de la 7 dimineața până la 7 seara.

„Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-2 zile. Recordul cred că a fost când am filmat 2 mai acum câțiva ani și s-au filmat 2 nopți. Pregătirea a început de dimineață”, a dezvăluit Dalida. Mai jos poti urmari las fierbinti sezonul 25 episodul 7 online in reluare 27 februarie 2024.