Las Fierbinti – Sezonul 22 Episodul 11 din 4 Octombrie 2022

las fierbinti sezonul 2022 pro tv online-reluare integral

Urmareste aici pe site serialul las fierbinti sezonul 22 episodul 11 din 4 octombrie 2022 online.

Cel mai urmărit serial din România, “Las Fierbinți”, revine în forță din această toamnă, cu noi episoade spumoase. Sezonul cu numărul 22 al acestui serial fenomen se anunță a fi de mare senzație, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen. Ce tradiție!

Simpaticii locuitori din „Las Fierbinți” revin la Pro TV cu un nou sezon și aventuri pe măsură. Printre protagoniști se regăsește și Mihai Rait, interpretul lui Dorel, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului „Las Fierbinți”. Mai departe, actorul vorbește despre relația cu fanii și cum reacționează aceștia când îl văd pe stradă. Urmareste aici pe site serialul las fierbinti sezonul 22 episodul 11 din 4 octombrie 2022 online.

V22 om trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 22-lea sezon al acestui serial. „Las Fierbinți” va fi pe Pro TV miercurea și joia, de la ora 20.30.

Anul acesta, pe 1 martie, s-au împlinit 11 ani de la lansarea primului episod al serialului filmat în micul sat din Muntenia, Fierbinți. “Las Fierbinți” a intrat rapid în inimile telespectatorilor, devenind la scurt timp după lansare cel mai urmărit serial de comedie din România.

Cele mai vizionate episoade ale comediei au fost cele realizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă – de 1 Decembrie și de Crăciun. Urmareste aici pe site serialul las fierbinti sezonul 22 episodul 11 din 4 octombrie 2022 online.