Las Fierbinti – Sezonul 21 Episodul 30 din 19 Mai 2022

Vezi mai jos aici pe site serialul las fierbinti sezonul 21 episodul 30 din data de 19 Mai 2022 HD.

Săptămâna aceasta, Pro TV dă startul unui nou sezon „Las Fierbinți”. Fanii serialului cu Leonid Doni, Mihai Rait, Costi Diță și Anca Dumitra vor putea urmări două episoade pe săptămână. Care sunt elementele-cheie ale sezonului 21. Vezi aici pe site mai jos serialul las fierbinti sezonul nou, sezonul 21 episodul 30 din data de 19 mai 2022 online.

 

Din 9 februarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de întâmplări amuzante, situații neprevăzute și adevărate lecții, prezentate în stilul caracteristic personajelor din cel mai cunoscut sat din România. Pro TV nu difuzează și în reluare episoadele din „Las Fierbinți”.

Personajele din Las Fierbinți sunt gata pentru noi aventuri și peripeții care dau peste cap liniștea din sat și buna înțelegere dintre vecini. Toate presărate cu foarte mult umor și situații care par de nerezolvat. Când lucrurile merg de-a-ndoaselea, fierbințenii au grijă, în stilul caracteristic, să găsească un fir care face cele mai potrivite legături și readuce pacea printre ei. Până la episodul următor, când întâmplările iau noi valențe. Vezi aici pe site mai jos serialul las fierbinti sezonul nou, sezonul 21 episodul 30 din data de 19 mai 2022 online.

Cel mai longeviv și urmărit serial românesc, Las Fierbinți, sărbătorește 20 de sezoane de succes și comedie la cote maxime, alături de telespectatori. Vezi aici pe site mai jos serialul las fierbinti sezonul nou, sezonul 21 episodul 30 din data de 19 mai 2022 online.