iUmor Sezonul 15 Episodul 3 Online 30 Septembrie 2023

iumor 30 septembrie 2023 sezonul 15 episodul 3
Livia Marinescu a avut o apariție ispititoare în culise la iUmor sezonul 15 episodul 3 online 30 septembrie 2023! Cu pofta de a se răzbuna pe Cheloo, care a folosit Jokerul ediției trecute împotriva ei, blondina i-a provocat pe jurați la un joc palpitant. Ce s-a întâmplat când a venit rândul lui Bordea să spargă baloanele de pe trupul ei! Urmariti mai jos reluarea noului sezon iumor sezonul 15 episodul 3 din 30 septembrie 2023.

Îmbrăcată în roz și cu un apetit de distracție demn de invidiat, ispita Livia Marinescu a revenit la iUmor, dar în altă calitate. Nu a fost nici concurent și nici invitat special, ci chiar „călăul” lui Cheloo.

iUmor sezonul 15 episodul 3 din 30 septembrie 2023

După ce ediția trecută, juratul i-a anulat jurizarea blondinei, folosindu-se de Jokerul câștigat atunci, Livia Marinescu și-a propus să îl pună ea pe el în dificultate de această dată!

Livia Marinescu i-a așteptat extrem de ispititoare pe Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și pe Cosmin Natanticu în culisele iUmor. Amintindu-le vechilor jurați de una dintre prestațiile sale trecute: „Vă mai aduceți aminte, Delia și Cheloo, cum a spart fostul baloanele de pe mine?”, blondina i-a „botezat” pe noii jurați și i-a provocat să spargă baloanele de pe ea, înainte de a începe jocul. Atât Cosmin Natanticu, cât și Cătălin Bordea au executat imediat!

Pe urmă, ispita de la Insula Iubirii a trecut la jocul propriu-zis și „a pus cărțile pe masă”: „Aveți aici patru poze, cu fața fiecăruia dintre voi și, cu această săgeată pe care eu am folosit-o pentru a sparge baloanele, veți arunca la țintă. Iar, la final, veți avea și un punctaj.”

În timp ce Cosmin Natanticu a dezvăluit că se știe cu Livia de foarte mult timp, Cătălin Bordea a fost mai sincer și „a tradus” ceea ce, probabil, gândeau cu toții: „Nimeni nu a ascultat ce a zis. Toată lumea se gândea: Ce caută fata asta, aici, dezbrăcată?! Putea să zică orice…” Urmareste aici pe site mai jos emisiunea iumor sezonul 15 episodul 3 online 30 septembrie 2023.

Rasă în cap și cu o atitudine gata de bătaie, Juanita i-a luat pe toți prin surprindere cu stilul de viață controversat. Pe scena iUmor, concurenta a împărtășit din tainele Shibari, iar jurații au crezut inițial că vor avea parte de un număr de striptease. Însă, ce a urmat i-a lăsat cu gura căscată!

În clipul de prezentare, Juanita a avut o descriere la fel de interesantă precum momentul pe care l-a pregătit pentru această seară. Ea a dezvăluit că este poliamoroasă, având, în prezent, două iubite și un iubit:

Întrebată dacă are umor, concurenta controversată ne-a asigurat că tocmai asta a adus-o în cel mai nebun show de televiziune: „Am foarte mult umor dark!” Juanita s-a afișat pe scena iUmor agățată de o sfoară. Precum era de așteptat, jurații noștri se gândeau că va fi vorba despre un număr de striptease, dar ce a urmat i-a lăsat cu gura căscată.

Noul sezon al emisiunii iumor sezonul 15 episodul 3 online 30 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Cu un interior colorat care se reflectă și pe exterior, Lucian Tudora a reușit să îi amuze copios pe jurați abia după ce s-a mai relaxat puțin. Deși materialul inițial avea potențial, dinamica nu a fost pe placul lor. Ce s-a întâmplat după ce și-a terminat oficial numărul! S-a lăsat cu râs isteric. Nu rata un nou sezon al emisiunii iUmor sezonul 15 episodul 3 complet 30 septembrie 2023, mai jos.

În vârstă de 32 de ani, din Craiova și bun la bancuri, Lucian Tudora, cunoscut și sub pseudonimul „NuAmTimp”, și-a propus să îi facă pe oameni să râdă cu o poveste de viață pe care o descrie ca fiind interesantă. Deși abia din a doua încercare, concurentul a „livrat” un material care i-a „crăcănat” de râs pe Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și pe Cheloo.