iUmor Sezonul 15 Episodul 2 Reluare 23 Septembrie 2023

iumor 23 septembrie 2023 sezonul 15 episodul 2

Filippo Spreafico a venit la iumor sezonul 15 episodul 2 reluare 23 septembrie 2023 cu un număr de stand-up comedy despre stereotipurile sociale și culturale. Mai ales felul în care a glumit despre italieni, nemți, români și englezi i-a cucerit pe jurați: „Mulți ar trebui să facă studiu după textul tău!”. Urmariti mai jos reluarea noului sezon iumor sezonul 15 episodul 2 din 23 septembrie 2023.

Cu un discurs versat și un accent care ar da pe spate orice domnișoară, concurentul l-a făcut pe Cheloo să lanseze ipoteza că este român: „Ai un umor foarte românesc. Noi urâm și ne batem joc de orice.”

iUmor sezonul 15 episodul 2 din 23 septembrie 2023

În schimb, Filippo a dezvăluit că este italian, dar a locuit multă vreme în străinătate, interacționând cu diverse popoare, inclusiv cu români. Și precum îi place să glumească despre asta, orientarea către comedie a venit după ce șeful său l-a concediat: „Am devenit comediant, pentru că angajatorul meu mi-a spus: <<Încetează să mai fii amuzant aici! Du-te și fii amuzant în altă parte! Ești concediat!>>”

Mihăiță Stan este, cu siguranță, concurentul care va intra în istoria emisiunii iUmor! A dat câteva replici de agățat, iar Cătălin Bordea și Delia s-au ridicat de la pupitrul juriului pentru a urmări momentul de aproape. La final, juratul l-a pus să îi promită că nu o să mai înșele niciodată.

În clipul de prezentare, Mihăiță Stan a dezvăluit că are 34 de ani și vine din Brăila, iar la iUmor și-a propus să dea câteva replici, poate agață și el ceva. Concurentul este convins că vremurile s-au schimbat, căci în ziua de azi fetele se lasă cucerite doar de ce ai în portofel. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea iumor sezonul 15 episodul 2 online 23 septembrie 2023.

Iar pentru că printre noii jurați iUmor avem și un burlac, Cuza și-a propus să ia lecții de la concurentul din această seara: „Noi ne-am dat seama că tu ești salvarea noastră, adică a lui Cuza, care încă e singur. Nu se lipește nici dracu de el!”, i-a făcut Emi prezentările bunului său prieten.

Barbie și-a făcut apariția în cea de-a doua ediție a noului sezon iUmor pentru a le arăta atât juraților, cât și telespectatorilor că nu este doar o fată drăguță și din plastic, ci și extrem de amuzantă și preocupată de problemele globale. Tu îți dai seama cine e?

Noul sezon al emisiunii iumor sezonul 15 episodul 2 online 23 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Jurații iUmor au lansat teorii cu privire la următorul concurent, fără să aibă nicio idee care e identitatea persoanei care va urca pe scena de comedie: „Eu cred că e un personaj care ne va impresiona prin ceva tipic feminin.”, a spus Delia, iar Cosmin Natanticu a contrazis-o: „Nu cred. Eu cred că este un domn!”. Nu rata un nou sezon al emisiunii iUmor sezonul 15 episodul 2 complet 23 septembrie 2023, mai jos.

Delia a fost singura care a ghicit, iar pe scenă și-a făcut apariția nimeni alta decât păpușa Barbie în cutie: „A venit și cu Ken! Era o păpușă cu sâni! Eu nu mai văzusem păpuși cu sâni! Era o păpușă la care visai când erai mic!”.


creen”>