iUmor Sezonul 15 Episodul 1 din 16 Septembrie 2023

iumor 16 septembrie 2023 sezonul 15 episodul 1

In premiera primului episod al noului sezon iumor sezonul 15 episodul 1 din 16 septembrie 2023, colegii lui Cătălin Bordea de la pupitrul juriului și-au propus să îl ajute să-și găsească sufletul pereche după noutățile petrecute recent în viața lui. Comediantul nu duce lipsă de pretendente, așa cum s-a observat în ediția din 16 septembrie 2023 a show-ului. Urmariti mai jos reluarea noului sezon iumor sezonul 1 episodul 1 din 16 septembrie 2023.

“Credeți-mă că dacă vine uns tot, într-un tricou de marinar… Nu, într-un maiou de marinar, cu dunguțe și foarte decoltat, pe lângă sfârcuri – să-i vină marginea așa, să-i iasă sfârcurile pe-afară – și să fie și proaspăt tras la sală…

Adică să vină puțin pompat, să nu vină floșcăit, să vină după două săptămâni în care a tras bine, bine, bine la piept, și să-i stea sfârcurile tari. Și când jurizează să ridice din mână și să îi pompeze câte un pectoral, deci… Și să se ducă și la solar! Să nu vină alb brânză. Să vină bronzat”, a fost sfatul Deliei pentru succes garantat la concurentele și fanele emisiunii iUmor.

iUmor sezonul 15 episodul 1 din 16 septembrie 2023

A intrat în istoria emisiunii Insula Iubirii după ce a fost prima ispită care a reușit să întrețină relații intime cu concurentele care veniseră să-și testeze relația. Atât Bordea, cât și Natanticu l-au recunoscut imediat și și-au amintit de “performanțele” lui din primele două sezoane.

Tomiță a renunțat la rolul de ispită de la Insula Iubirii, cu toate că a fost una dintre cele mai dorite ispite masculine din cadrul emisiunii. El era curtat de numeroase concurente de la Insulă, ba chiar a fost prima ispită care a ajuns în pat cu ele, după numai trei zile.

Tomiță a urcat pe scena de la iUmor sezonul 15, în ediția din 16 septembrie 2023, cu atitudinea care l-a consacrat în cadrul emisiunii Insula Iubirii. El a venit pregătit cu un text despre alte ispite masculine, dar nu i-a iertat nici pe concurenții de la emisiune. Încrezător, a folosit și puțină auto-ironie. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea iumor sezonul 15 episodul 1 online 16 septembrie 2023.

Tot in ediția din 16 septembrie 2023 a sezonului 15 iUmor, publicul a avut ocazia să-l cunoască pe Alin Sîrbu din Galați, un talentat artist, care a adus niște cadouri speciale pentru Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo: figurine care îi reprezintă.

„De profesie sunt 3D artist și grafician, am fost art director vreo 12 ani într-una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate din București. Acum fac freelancing cu 3D-uri”, a povestit Alin Sîrbu la Chefi la cuțite, când a participat la show și le-a adus și lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu păpuși după chipul și asemănarea lor.

Noul sezon al emisiunii iumor sezonul 15 episodul 1 online 16 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Adina Velica a venit în ediția din 16 septembrie 2023 a emisiunii iUmor, sezonul 15, în urma unui pariu făcut cu sora sa. Olteanca a câștigat din start 500 de lei, doar pentru că a avut curajul să urce pe scena emisiunii, iar după ce și-a încheiat numărul, simpatia juraților s-a adăugat acestui “premiu”. În vârstă de 24 de ani, Adina Velica a construit un moment făcând haz de necaz: “Eu o să mor de proastă” a fost replica-cheie a concurentei, care i-a atras pe jurați mai ceva ca un magnet și care i-a făcut să râdă la doar câteva momente după ce a urcat pe scenă. Nu rata un nou sezon al emisiunii iUmor sezonul 15 episodul 1 complet 16 septembrie 2023, mai jos.