iUmor – Sezonul 14 Episodul 8 din 2 Aprilie 2023

iumor sezonul 14 episodul 8 integral 2023

Învăluiți în mister, concurenții nu au lăsat deloc să se înțeleagă ce avea să se întâmple pe scena iUmor sezonul 14 episodul 8 online 2 aprilie 2023: „Veți vedea!”. Iată cum a sunat numărul savuros de roast, în care s-au dat ironii pe bandă rulantă! Nu o să-ți vină să crezi ce meserie are unul dintre ei: „M-au salvat de două ori!”

Tiberiu Atarcicov și Flavius Iuliu Urian, doi prieteni cu meserii de seamă, au îmbrăcat haina cântăreților de muzică Rap și au „fredonat” glume despre vedetele de la televizor. Urmariti mai jos emisiunea iumor sezonul 14 episodul 8 reluare din 2 aprilie 2023.

iUmor 2 aprilie 2023 sezonul 14 episodul 8

„Suntem prieteni în viața reală. Proiectul nostru e ceva diferit. Noi funcționăm foarte bine în proiectul actual. Facem ce ne place! Ne place să credem că suntem două personaje și că vom ajunge unde ne dorim.”, au declarat cei din trupa Berrari la testimoniale.

Într-un decor de apartament, Berrarii au dat rime pe note de folcor urban. Momentul de roast muzical nu a iertat pe nimeni, luându-i la bani mărunți pe fiecare dintre jurații emisiunii. Bordea și Cortea au fost ținta pe ultimele versuri!

Jurații iUmor au apreciat momentul artistic pus în scenă de cei de la Berrari. Însă, dintre toți, Cheloo a avut de adăugat și o remarcă, mai ales că numărul intra în sfera lui de cunoștințe.

Un alt tanar, din Cluj a venit pe scena iUmor cu un număr de roast savuros la adresa IT-iștilor: „Parcă te iei de tine!”. Concurentul a fost atât de bun, încât Cătălin Bordea a ținut să precizeze că vrea să îl vadă câștigător. Iată cum s-a derulat momentul care i-a cucerit pe jurați de la prima glumă!

Calm din fire, Paul Szabo întruchipează perfect tiparul clujeanului. Cu toate acestea, replica care l-ar putea descrie cel mai bine ar fi, de fapt, „liniștea dinainte de furtună”, pentru că asta a și făcut pe scena iUmor, sezonul 14 episodul 8! A „tunat” multe glume acide, care ascundeau lucruri care îl enervează în general… că doar ce cale mai bună să îți exprimi furia decât printr-un număr de stand-up! Urmariti mai jos iUmor episodul 8 sezonul 14

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

Un nou episod iUmor sezonul 14 episodul 8 poate fi urmarit mai jos in reluare 2 aprilie 2023

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Mai jos puteti urmari emisiunea iUmor sezonul 14 episodul 8 complet 2 aprilie 2023