iUmor 7 Mai 2023 Sezonul 14 Episodul 13 Complet

iumor sezonul 14 episodul 13 integral 2023
Cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor 7 mai 2023 sezonul 14 episodul 13, difuzată in seara asta, de la 20:00, la a1l aduce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe umoristul Radu Pietreanu, în calitate de invitat special.

Radu Pietreanu revine pe scena iUmor cu un număr savuros, în care a implicat inclusiv publicul. Juraţii s-au amuzat copios şi au intrat şi ei în joc. Cu ce i-a provocat comedianul, cum s-au descurcat ceilalţi concurenți și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată in seara asta, de la 20:00, pe a1.

iUmor 7 mai 2023 sezonul 14 episodul 13

Concurenta a adus pe scena iUmor o comedie plină de umor negru, făcând aluzie la o revelație pe care a avut-o după o înmormântare. Îmbrăcată toată precum i-a fost materialul, „dark”, Teodora Nedelcu ne-a obișnuit deja cu aparițiile în care spune lucruri „nasoale” cu zâmbetul pe buze.

Teodora Nedelcu nu este la prima apariție pe o scenă de comedie, ea cochetând, de multă vreme, cu stand-up-ul, dar și cu emisiunile de umor de la Antena 1. Tânăra a fost prezentă, în calitate de concurent, și în emisiunea „Stand-Up Revolution”, acolo unde materialele sale au reușit să o aducă până în finala show-ului.

Îmbinând stilul gotic cu umorul negru de calitate, Teodora Nedelcu a oferit un material complex, în care a povestit că, recent, a trecut printr-un eveniment revelator, dându-și seama că moartea este mai aproape decât ne așteptăm și că trebuie să își trăiască viața la maxim.

Dar pentru că până atunci, spune ea, nu a călcat niciodată strâmb, nu a știut de unde să înceapă. Așa că, a căutat câteva sugestii pe internet. Subtilitățile strecurate în materialul său au fost „gustate” din plin de jurați! Urmariti mai jos iUmor episodul 13 sezonul 14

În timpul jurizării, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au avut un schimb savuros de replici cu Teodora Nedelcu. Cunoscându-se de multă vreme și mergând împreună în turnee, cei doi jurați și concurenta și-au permis unele apropouri îndrăznețe, care au antrenat atmosfera.

Un nou episod iUmor sezonul 14 episodul 13 poate fi urmarit mai jos in reluare 7 mai 2023

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Mai jos puteti urmari emisiunea iUmor sezonul 14 episodul 7 complet 13 mai 2023


error: Content is protected !!