iUmor din 23 Aprilie 2023 Sezonul 14 Episodul 11 Reluare

iumor sezonul 14 episodul 11 integral 2023
Cea mai nouă ediție cu audiții iUmor 23 aprilie 2023 sezonul 14 episodul 11 in reluare, îl va readuce în fața juraților pe Varză, care este decis să ajungă până în ultima etapă a competiției.

iUmor 23 aprilie 2023 sezonul 14 episodul 11 reluare

Cea mai nouă ediție cu audiții iUmor îl va readuce în fața juraților pe Varză, care este decis să ajungă până în ultima etapă a competiției. Comediantul i-a cucerit pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo cu energia debordantă folosită în timpul numărului de stand-up, dar și când camerele de filmat nu au fost pe el.

Dan Badea a urcat și el pe scena iUmor cu un moment special, iar Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor l-au susținut de lângă masa juraților. Ce moment a pregătit prezentatorul iUmor, cât de diferite au fost suprizele pregătite de concurenți şi cine va intra la votul publicului, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe a1 si in reluare aici pe site, mai jos.

Prezentatorul emisiunii iUmor a acceptat propunerea de a fi invitatul special al ediției cu numărul nouă din preselecțiile sezonului 14: „Mi-am dat seama că de vreo trei ani n-am mai făcut stand-up pe această scenă!” Iată cum s-a desfășurat „porția” de distracție oferită de Dan Badea! Urmariti mai jos iUmor episodul 11 sezonul 14

Dan Badea a părăsit, pentru moment, rolul de gazdă a emisiunii și s-a alăturat concurenților de pe scena iUmor, într-o ipostază în care nu a mai fost văzut de multă vreme: „(…) De prin vremea pandemiei nu am mai fost pe această scenă și am zis că hai să revin, să ne distrăm!”. Momentul s-a ridicat la măsura așteptărilor și a fost primit cu un rând furtunos de aplauze.

Un nou episod iUmor sezonul 14 episodul 11 poate fi urmarit mai jos in reluare 23 aprilie 2023

Cu umorul nativ, Dan Badea a readus glumele despre pandemie pe scena de comedie și a dezvăluit, într-un moment de nostalgie, ce achiziții și-a făcut la acea vreme. La fel ca noi toți, prezentatorul emisiunii iUmor și-a făcut multe provizii, cu care, la un moment dat, nu mai avea ce face. Finalul materialului și-a meritat toți banii! Hai să îl auzi!

„(…) Acum, că tot avem război și criză, am zis să fim nostalgici, să ne mai amintim cum a început pandemia. Ideea e așa… Eu am și un grup foarte prost de prieteni, nu o să dau nume acum: Fodor, Nadin și Cabral! Niște prieteni extraordinari, mai ales că Cabral a fost primul care ne-a spus: <<în două săptămâni, o să vină ceva nasol peste noi, din Italia, știu eu de undeva.>> Întreabă românii, știe el de undeva sigur! După, ne-a zis că a început să își facă provizii… Eu cred că el lansează treburile astea!”, a început Dan Badea pe scena iUmor, sezonul 14. Mai jos puteti urmari emisiunea iUmor sezonul 14 episodul 23 online 11 aprilie 2023


error: Content is protected !!