iUmor din 21 Mai 2023 Sezonul 14 Episodul 15 – Finala

iumor sezonul 14 episodul 15 integral 2023
The Free Tenors și Paul Szabo, momente senzaționale pentru la finala iumor 21 mai 2023 sezonul 14 episodul 15: „Să fie acesta hitul anului 2023! / Este primul stand-up în zona intelectuală“, Duminică, de la 20:00.

Paul Szabo și The Free Tenors au fost atât de inspirați pentru finala sezonului 14 iUmor, încât au construit momente senzaționale în timpul celei din urmă curse pentru marele premiu și, totodată, trofeul show-ului de umor. De ce subiecte s-au folosit, cum au abordat contracandidații lor performance-ul din cea mai importantă gală a emisiunii, dar și cine sunt finaliștii care își vor ajudeca like-uri de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo pentru a putea intra la votul publicului.

iUmor 21 mai 2023 sezonul 14 episodul 15

În vârstă de 30 de ani, Paul Szabo a pășit pe scena iUmor cu multă încredere în materialul de stand-up pe care și l-a scris special pentru ziua finalei emisiunii. Și, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori în aparițiile anterioare, numărul său a fost despre experiențe din viața personală, iar autoironia nu a lipsit.

Jurații iUmor, magicianul Robert Tudor, dar și prezentatorii show-ului l-au lăudat pe Paul Szabo. „Este primul stand-up în zona intelectuală“, a exclamat Șerban Copoț, iar Cătălin Bordea i-a spus comediantului după ce și-a încheiat numărul: „Mie-mi place de tine, ești absolut fantastic!“.

Teodora Nedelcu a ales să vină în gala decernării premiului iUmor, sezonul 14, cu un material inspirat din propria viață. Subiectele abordate i-au făcut pe toți cei prezenți în platoul de filmare să râdă copios, iar printre acestea se numără o discuție purtată cu bunica ei despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă și cum a decis să se separe de fostul iubit cu care a avut o relație de 10 ani. Urmariti mai jos iUmor episodul 14 sezonul 15

Un nou episod iUmor sezonul 14 episodul 15 poate fi urmarit mai jos in reluare 21 mai 2023

„M-am despărțit de el, pentru că m-a refuzat cu o chestie cât se poate de banală. Eu m-am dus într-o zi la el și i-am zis: «Uite, noi suntem de 10 ani împreună, n-avem nicio bucurie, nicio speranță, n-avem ce să ne mai demonstrăm. Eu cred că a venit momentul: Vrei să te căsătorești cu mine?» și el a răspuns: «Nu, mulțumesc». Iar eu am spus: «A, da?! Fii atent, că eu sunt fire răzbunătoare și uite ce îți fac! Rămâi tu singur în apartamentul tău cu trei camera din Aviației, că mă mut eu singură într-o garsonieră din Berceni. Ia, joac-o pe asta! Să te văd cum te descurci»“, a spus finalista în timp ce râsetele și aplauzele se auzeau frenetic. „Teodora, ai colantat depresia cu altceva, ceea ce e foarte bine! Ai fost peste depresie! Realitatea asta ai dus-o cu zâmbetul pe buze“, a spus Cătălin Bordea. Mai jos puteti urmari emisiunea iUmor sezonul 14 episodul 15 complet 21 mai 2023