Insula Iubirii 6 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 5 Integral

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Claudia Florescu a avut o reacție acidă în fața camerelor la insula iubirii 6 iulie 2023 sezonul 7 episodul 5, după ultima petrecere de la vilă. Iubita lui Bogdan Cîrlan a răbufnit la masă cu ispita Daniel Mihai. Iată ce a spus despre celelalte concurente, fără reținere. Claudia Florescu s-a distrat pe cinste la petrecerea din vila fetelor, însă a avut o mulțime de nemulțumiri la adresa celorlalte concurente. Iubita lui Bogdan Cîrlan a folosit cuvinte dure în timp ce își descria colegele din sezonul 7 Insula Iubirii, în ediția 5 de pe 6 iulie 2023.

În timp ce discuta cu ispita Daniel, aceasta a mărturisit că există prea mult ipocrizie din partea fetelor. De altfel, Claudia Florescu a mai susținut că Bianca Giurcă este extrem de reținută în ceea e privește interacțiunea cu ispitele masculine.

Insula iubirii 6 iulie 2023 sezonul 7 episodul 5 integral

În ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, Claudia Florescu și ispita Daniel Mihai au mers la un date de neuitat cu barca. Conversațiile dintre cei doi au decurs natural, iar curiozitățile nu au întârziat să apară. Mai mult, iubita lui Bogdan Cîrlan a apelat la un gest neașteptat față de bărbatul cu care a ieșit la întâlnire. Aceasta nu a refuzat nici măcar o secundă propunerea lui Daniel Mihai de a-l vizita la Miami.

Tot în episodul 5 al reality show-ului, partenerul Claudiei Florescu i-a dezvăluit Simonei Alexuc că și-a „ascuns” un obiect prețios în bagaj la plecarea din România. Bogdan Cîrlan i-a cumpărat iubitei sale inelul de logodnă cu intenția de a o cere de soție la finalul testului.

Bianca Giurcă a fost scoasă din sărite de ispita Romeo Vasiloni în ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023. Iubita lui Marius Moise nu s-a mai putut abține și a răbufnit de față cu toată lumea, la piscină. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 6 iulie 2023 sezonul 7 episodul 5

Spiritele s-au încins la vila fetelor în ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, după ce ispita Romeo Vasiloni a apelat la un gest complet neașteptat. Acesta a aruncat cu flori în Ema Oprișan în timp ce se afla în piscină alături de Bianca Giurcă și Ana Maria Măriuță.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 5 din 6 iulie 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Nervii au pus stăpânire pe Bianca Giurcă în ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, după ce Romeo Vasiloni a aruncat cu trandafiri în piscină. Iubita lui Marius Moise a fost enervată peste măsură, motiv pentru care jignirile n-au ezitat să apară. Romeo Vasiloni nu s-a putut abține și a reacționat imediat la jignirile aduse persoanei sale: „Eu cu tine am interacționat? Face urât la nervi. Doar să nu plângi, te rog eu. Eu n-am avut mai mult de două vorbe cu fata asta. Ești isterică, ipocrită și falsă”. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 6 iulie 2023 sezonul 7 episodul 5 completBONFIRE FETE INTEGRAL EP 2! VeziAici.NET!

CE S-A INTAMPLAT IN CASA BAIETILOR EP. 4 INTEGRAL! VeziAici.NET

CE S-A INTAMPLAT IN CASA FETELOR EP. 4 INTEGRAL! VeziAici.NET

error: Content is protected !!