Insula Iubirii 4 August Sezonul 7 Episod 14 Reluare

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Flacăra ispitei s-a aprins și panica a cuprins vila fetelor la insula iubirii sezonul 7 episodul 14 din 4 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat ce concurent a încălcat limitele. Panica și emoțiile s-au simțit la cote maxime în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Flacăra ispitei s-a aprins și a tulburat liniștea de la vila fetelor, semn că un concurent de pe cealaltă insula a încălcat limitele.

Venirea lui Radu Vâlcan la vilă a fost un adevărat motiv de îngrijorare pentru fete. Prezentatorul TV nu și-a făcut bine apariția că a dat o veste complet dureroasă pentru o concurentă din Thailanda.

Insula iubirii 4 august 2023 sezonul 7 episodul 14 integral

În timp ce concurentele se gândeau la cine ar fi putut să cadă în ispită, Romeo Vasiloni a ținut să-l pună la zid pe Alin Simoiu întrebându-l dacă o place sau nu pe Bianca Giurcă.

Prezentatorul TV a venit cu vești importante pentru una dintre fete: „Unul dintre băieți a făcut în așa fel ca imaginile despre el să trebuiască să ajungă la una dintre voi, iar acela este Răzvan. Așadar, Ema pentru tine am aceste imagini”. Ema Oprișan a fost pusă din nou într-o situație dificilă de Răzvan Kovacs, bărbatul alături de care a venit în Thailanda.

Tânăra a fost complet dezamăgită de videoclipurile pe care le-a văzut cu Daria Cuflic și Răzvan Kovacs. Aceasta s-a uitat cu mare atenție la imaginile în care cei doi se sărutau pasional în dormitor. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 4 august 2023 sezonul 7 episodul 14

După ce flacăra ispitei s-a aprins și Ema Oprișan a văzut imagini dureroase cu Răzvan Kovacs, Radu Vâlcan a anunțat ce concurentă merge la bonfire, de fapt. Fetele au avut parte de o surpriză în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 14 din 4 august 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Ema Oprișan a primit o veste dureroasă în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Concurenta a văzut imaginile în care Răzvan Kovacs și Daria Cuflic se sărutau pasional în intimitatea dormitorului. Colegele sale de emisiune au rămas uluite de gesturile bărbatului de pe cealaltă insulă. Nimeni nu se aștepta ca acesta să își dea frâu liber sentimentelor atât de rapid, după ce s-a despărțit de partenera lui la bonfire. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 4 august 2023 sezonul 7 episodul 14 complet

Deși a urmărit videoclipuri dureroase cu Răzvan Kovacs, nu Ema Oprișan va participa la bonfire-ul din ediția 14 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 4 august 2023. Așadar, Bianca Giurcă a fost anunțată că trebuie să meargă la ceremonia focului.Bonfire Integral Bianca Giurca + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.13! FiiLaCurent.NET