Insula Iubirii 30 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 4 Online

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023

În episodul 4 sezonul 7 online 30 iunie 2023 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au ieșit la iveală detalii interesante. Maria și Livia au avut un atac dur la adresa lui Iulian Clonț și acesta a avut o reacție neașteptată. Va invitam sa urmariti mai jos noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 4 din 30 iunie 2023.

În ediția din 30 iunie 2023 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au discutat despre cele întâmplate în seara de dinainte. A fost momentul în care Iulian Clonț a fost „atacat” de ispite. Radu Vâlcan a discutat cu cei prezenți despre cele întâmplate la petrecerea din seara precedentă, când Marius a pus mâna pe trupul ispitei Oana Monea într-un mod extrem de îndrăzneț.

Insula iubirii 30 iunie 2023 sezonul 7 episodul 4 integral

În ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurentele s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au fost puse să aleagă cu cine vor să meargă la un date. Romeo Vasiloni a zis că nu dorește să meargă la întâlnire cu Ema Oprișan, iar reacția ei nu a întârziat să apară.

În ediția din 30 iunie 2023, concurentele au început ziua în forță. Acestea s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au fost rugate de către acesta să aleagă cu ce ispită vor să iasă la date. A fost momentul în care ispita Romeo Vasiloni a anunțat că nu dorește să iasă cu Ema Oprișan. Tânăra a avut o reacție neașteptată.

A venit momentul ca fiecare concurentă să aleagă cu ce ispită vrea să meargă la un date, alegând să iasă cu cineva dintret cei care s-au oferit. Cristina a fost „taxată” și criticată de ispite pentru modul în care a reacționat atunci când Tudor a vrut să stea lângă ea.

Ana Maria a ales să meargă cu Ahmed, ispita care a dorit să o determine să aibă mai multă încredere în ea. Atunci când venit rândul Emei, trei ispite și-au anunțat preferința, însă printre ele nu se afla și Romeo Vasiloni.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 4 din 30 iunie 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, s-a supărat și a decis să se retragă în camera ei, însă echipa de la Insula Iubirii și-a făcut apariția la ușa ei. Marius a fost surprins când pune o întrebare neașteptată ispitei Maria. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 30 iunie 2023 sezonul 7 episodul 4 complet

Ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii a adus situații neașteptate atât pentru concurenți, cât și pentru ispite. După ce au ales cu cine vor merge la date, Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, a avut o reacție neașteptată și s-a retras în cameră. Între timp, Marius a uimit-o pe ispita Maria cu o întrebare la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Concurentele s-au întâlnit cu ispitele și cu Radu Vâlcan și au decis cu cine vor ieși la următorul date, la Insula Iubirii sezonul 7. A fost momentul în care s-a spus că sunt și concurente care nu sunt sincere și care nu iau în serios testul de pe insulă, fiindcă nu știu exact de ce au venit la emisiune. Aceste afirmații au afectat-o pe soția lui Iulian Clonț, care n-a mai stat mult și a reacționat, în timp ce stătea de vorbă cu câteva ispite și cu Ema Oprișan.BONFIRE INTEGRAL BAIETI EP 1! PE FiiLaCurent.NET!