Insula Iubirii 27 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 11 Online

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu au fost surprinși în ipostaze fierbinți în mare la insula iubirii 27 iulie 2023 sezonul 7 episodul 11, în timpul nopții. În ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, camerele de filmat i-au surprins pe Binaca Giurcă și pe ispita Alin Simoiu într-un moment de tandrețe, noaptea, în valurile mării. Tot în această ediție s-a aflat și care este cel mai mare viciu al concurentei.

În timpul serii, la vilă a avut loc o petrecere în stil Hawaii și acesta a fost momentul în care ispitele masculine au avut ocazia să ofere ghirlande cu flori concurentelor cu care doresc să meargă la date. Ispita Alin Simoiu a ales-o pe Bianca Giurcă, lucru ce nu i-a surprins deloc pe cei din jur, fiindcă a început să fie din ce în ce mai evidentă apropierea dintre ei.

Insula iubirii 27 iulie 2023 sezonul 7 episodul 11 integral

Cei doi au continuat să se apropie în mare și au urmat chiar și atingeri îndrăznețe. Camrele i-au surprins pe cei doi în ipostaze fierbinți, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Bianca Giurcă a fost scoasă din sărite de ispita Alin Simoiu și discuția „secretă” dintre cei doi a fost surprinsă de camerele de filmat, la Insula Iubirii sezonul 7. După ce au dansat împreună la petrecere și apoi au avut parte de apropieri și atingeri îndrăznețe noaptea, în valurile mării, Bianca Giurcă a fost scoasă din sărite de ispita Alin Simoiu, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

În seara precedentă, Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au apropiat mai mult unul de celălalt și acest lucru s-a văzut mai ales în atingerile îndrăznețe.

A doua zi, tânărul a dormit până la ore târzii și Bianca Giurcă a avut impresia că tânărul este supărat pe ea. Cu greu și-a putut stăpâni neliniștea, așa că a mers chiar și la el în cameră, ca să îl convingă să coboare.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 11 din 27 iulie 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Concurenții au fost cuprinși de panică atunci când flacăra ispitei s-a aprins la vila băieților. A fost și momentul în care s-a aflat cine va merge la bonfire. Băieții se pregăteau de o nouă petrecere atunci când au fost luați prin surprindere de faptul că flacăra ispitei s-a aprins, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Acest lucru a adus și un bonfire pentru unul dintre concurenți. Răzvan Kovacs pregătea terenul pentru o nouă petrecere de neuitat alături de ispite atunci când ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Flacăra ispitei s-a aprins pentru prima dată la vila băieților, anunțând un bonfire. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 27 iulie 2023 sezonul 7 episodul 11 complet

În timp ce grijile atingeau cote uriașe, Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila băieților și a anunțat ce concurent va merge la bonfire. Radu Vâlcan a stat de vorbă cu concurenții și așa a ieșit la iveală că toți aveau emoții și erau îngrijorați și pierduți pe gânduri.Bonfire integral: Ispita Daria Cuflic și Ema Oprișan + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.10! FiiLaCurent.NET