Insula Iubirii 23 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 2 Online

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Confruntarea dintre Iulian și Matei la insula iubirii 23 iunie 2023 sezonul 7 episodul 2 a continuat după ce ispita l-a întrebat de ce a venit la Insula Iubirii. Nici Răzvan nu a scăpat și a fost luat la întrebări de ispitele masculine. Ce părere și-au format despre iubitul Emei. Iulian a explicat de ce a ales să se înscrie în sezonul 7 Insula Iubirii. Concurentul a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația sa cu Cristina, iar ispitele masculine au rămas fără cuvinte.

Iulian a fost provocat de Matei să spună de ce a ales să participe la cel mai dur test de fidelitate. Cu toate că spune că este sincer în privința motivelor sale, Tudor nu l-a simțit așa. Confruntarea dintre Iulian și Matei a continuat, Iulian spunând că soția sa nu este o persoană dorinică de o eventuală aventură.

Insula iubirii 23 iunie 2023 sezonul 7 episodul 2 integral

Insula Iubirii sezonul 7 vine cu foarte multe surprize pentru concurenții înscriși în competiție. Ce anunț a făcut prezentatorul Radu Vâlcan de față cu toată lumea. Nimeni nu se aștepta la asta.

După ce Radu Vâlcan i-a întrebat pe fiecare în parte care sunt limitele peste care nu ar putea să treacă când vine vorba de infidelitate, prezentatorul le-a făcut o surpriză. Este pentru prima dată când la Insula Iubirii este și „flacăra ispitei”.

Insula Iubirii este plină de surprize în sezonul 7. Concurenții au aflat de la Radu Vâlcan că de fiecare dată când partenerul va călca strâmb, pe insulă se va aprinde flacăra ispitei. Cu toate acestea, nimeni nu va ști cine a încălcat limitele. Totul se va afla, exact ca până acum, la ceremonia focului.

Radu Vâlcan: Acum o să vă rog să vă uitați foarte atenți pe plajă pentru că se va întâmpla ceva deosebit. O noutate pe Insula Iubirii. Dragilor, ceasta este flacăra ispitei, flacăra care se va aprinde atunci când partenerul va întrece limita pe care am stabilit-o astăzi. De asta vă întrebam de limite. Nu veți ști cine a greșit, mai multe veți afla la ceremoniile focului, la bonfire. Acele momente care vă vor aduce zi după zi tot mai aproape de adevăr.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 2 din 23 iunie 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 23 iunie 2023 sezonul 7 episodul 2 completCE S-A INTAMPLAT IN CASA BAIETILOR EP.2 INTEGRAL! VeziAici.NET

CE S-A INTAMPLAT IN CASA FETELOR EP.2 INTEGRAL! VeziAici.NET

error: Content is protected !!