Insula Iubirii 20 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 9 Integral

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic s-au distrat de minune astazi la insula iubirii 20 iulie 2023 sezonul 7 episodul 9. Camerele au surprins atingeri „periculoase” între cei doi, dar și replici neașteptate. Acestia au avut parte de un date pe măsura așteptărilor în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii, de pe 20 iulie 2023. Iubitul Emei Oprișan s-a apropiat și mai mult de ispita feminină.

Cei doi au urcat în mașină cu zâmbetul pe buze și pregătiți de noi provocări împreună. Glumele cu subînțeles și atingerile subtile dintre ei nu au lipsit de pe micile ecrane ale telespectatorilor, lăsând loc de interpretări. Mai mult, Răzvan Kovacs s-a asigurat că își va asorta ținuta cu cea a Dariei Cuflic, lucru care se face adesea într-un cuplu. Astfel, aceștia au ales să se îmbrace amândoi în portocaliu.

Insula iubirii 20 iulie 2023 sezonul 7 episodul 9 integral

Mai mult, Răzvan Kovacs s-a asigurat că își va asorta ținuta cu cea a Dariei Cuflic, lucru care se face adesea într-un cuplu. Astfel, aceștia au ales să se îmbrace amândoi în portocaliu.

Alin Simoiu i-a povestit Biancăi Giurcă ce au vorbit ispitele masculine despre ea în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii, de pe 20 iulie 2023. Iată care este motivul pentru care Ana Maria Măriuță s-a enervat și a început să țipe.

Camerele de filmat au surprins un dialog neașteptat între Alin Simoiu și Bianca Giurcă în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ispita masculin a „avertizat-o” pe concurentă în privința celorlalți bărbați din casă. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 20 iulie 2023 sezonul 7 episodul 9

Înainte să discute cu tânăra, aceasta a asistat la o conversație care a scos-o din sărite. Daniel Mihai i-a transmis mai multe mesaje cu subînțeles despre Alin Simoiu, tânărul de care s-a apropiat cel mai mult în Thailanda.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 9 din 20 iulie 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Marius Moise a fost nemulțumit de unele imagini pe care le-a văzut cu iubita lui, Bianca Giurcă, la bonfire-ul din ediția 9 Insula Iubirii sezonul 7 de pe 20 iulie 2023. Concurentul nu și-a putut opri reacții la vizionarea videoclipurilor cu femeia alături de care a venit în Thailanda. Băieții au avut parte de un nou bonfire în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023. Radu Vâlcan le-a pregătit concurenților noi imagini cu partenerele alături de care au venit în Thailanda pentru a-și testa relația.

Primul care și-a văzut iubita a fost Marius Moise. Acesta a fost foarte atent la filmulețele cu Bianca Giurcă care i-au fost prezentate la ceremonia focului. Mai mult, acesta a avut ocazia să vadă cu se distrează concurenta la vila fetelor.

Radu Vâlcan i-a pus Biancăi Giurcă întrebarea pe care toți o așteptau în ediția 9 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023. Iată ce răspuns a oferit concurenta în ceea ce îl privește pe Marius Moise. Bianca Giurcă a primit o nouă „lovitură” din partea iubitului său, Marius Moise, la bonfire-ul din ediția 9 a sezonului 7 Insula Iubirii de pe 20 iulie 2023. Concurenta a văzut noi apropieri între partenerul ei și ispita Oana Monea.

Deși a încercat să îi caute scuze în ceea ce privește atitudinea lui din Thailanda, tânăra a mărturisit că îi este teamă că Marius Moise ar putea să se îndrăgostească de ispita feminină până la finalul testului.Bonfire Fete si Baieti Integral Ep.3 + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.8! FiiLaCurent.NET