Insula Iubirii 14 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 8 Online

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Ziua a început în forță la insula iubirii 14 iulie 2023 sezonul 7 episodul 8 pentru concurenți, căci Radu Vâlcan a pregătit o nouă întâlnire cu ispitele. Alegerile făcute au adus multe surprize, dar și replici neașteptate. Radu Vâlcan i-a rugat pe concurenți să aleagă cu cine își doresc să meargă la următorul date.

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și au avut un schimb acid de replici. Marius Moise a făcut o confesiune neașteptată, iar Bianca Giurcă a decis să îi faăc o mărturisire neașteptată colegei sale de cameră, Ana Maria Măriuță.

Insula iubirii 14 iulie 2023 sezonul 7 episodul 8 integral

După ce au ales cu ce ispite vor să meargă la următorul date la Insula Iubirii sezonul 7, concurenții au început să se relaxeze din nou. Acesta a fost momentul în care Marius Moise a recunoscut un detaliu surprinzător. Între Daria Cuflic și Răzvan Kovacs a avut loc un schimb acid de replici.

În timp ce stătea la masă și discuta cu Marius Budin și cu ispita Deni Mariș, iubitul Biancăi Giurcă a surprins cu o confesiune neașteptată. „Am avut câteva persoane la care eram abonat, mă mai uit”, a fost secretul pe care l-a recunoscut Marius Moise atât concurenților și ispitelor, cât și la testimonial.

Acesta a spus că se uită pe o celebră platformă dedicată adulților și Bianca Giurcă, iubita lui, cunoaște aceste detalii. Între timp, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au certat și între ei a avut loc un schimb acid de replici, în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Iulian Clonț a făcut o dezvăluire halucinantă despre trecutul său și toți cei prezenți au rămas uimiți. În timp ce concurentele se pregăteau pentru următorul bonfire, băieții jucau un joc de grup. Acesta a fost momentul în care Iulian Clonț și-a deschis sufletul și a făcut o confesiune neașteptată despre trecutul său și despre accidentul care i-a marcat viața viața.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 8 din 14 iulie 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

La un moment dat, în timp ce se jucau, Răzvan Kovacs l-a pus pe Iulian Clonț să recunoască dacă a condus vreodată fără permis, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat pentru toți cei prezenți. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 14 iulie 2023 sezonul 7 episodul 8 complet

Concurentele au mers la ceremonia focului și acolo au putut vedea imagini cu partenerii lor. Ana Maria Măriuță a avut o reacție puternică atunci când l-a văzut pe Marius la ședința foto cu ispita Roxana Rapailă. La vila băieților, ispitele au oferit un spectacol senzual atunci când au defilat cu tricourile ude.

În ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 14 iulie 2023, concurentele s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului și acesta a fost momentul în care au putut să vadă imagini cu partenerii lor, după ședința foto cu ispitele. Când l-a văzut pe Marius Budin, Ana Maria Măriuță a avut o reacție neașteptată. Între timp, la vila băieților, ispitele au făcut un concurs de tricouri ude.Bonfire Fete Integral Ep.3 + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.7! FiiLaCurent.NET