Insula Iubirii 10 August 2023 Sezonul 7 Episodul 15 Online

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Ispitele s-au retras la insula iubirii 10 august 2023 sezonul 7 episodul 15 ca să discute și să decidă cine vrea să iasă la date și cu cine. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și i-a surprins pe toți cei prezenți.

Ispitele s-au întors și au anunțat că la date vor merge Livia, Roxana, Oana, Simona și Denisia. Acesta a fost momentul în care, văzând că Daria nu se află printre ele, Răzvan Kovacs nu și-a mai puttu ascunde reacțiile și a făcut un gest nepotrivit față de ispită.

Insula iubirii 10 august 2023 sezonul 7 episodul 15 integral

În ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, ispita Bogdan Stăruială a dezvăluit faptul că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Alin Simoiu a avut o reacție ce a pus-o pe gânduri pe concurentă.

Radu Vâlcan s-a întâlnit cu ispitele masculine și cu tinerele de la Insula Iubirii sezonul 7 și a dezvăluit faptul că urmează un nou date. Acesta a fost momentul în care Bogdan Stăruială a dezvăluit faptul că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Reacțiile care au urmat au fost surprinse de camerele de filmat. Înainte de-a se face alegerile pentru date, Radu Vâlcan a observat că Alin Simoiu este serios, tăcut și oarecum deranjat de ceva anume.

În ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurenții au avut parte de un nou bonfire. Radu Vâlcan a citit scrisoarea primită de Bogdan de la Claudia, la venirea în Thailanda. O veste l-a supărat pe concurent. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 10 august 2023 sezonul 7 episodul 15

Radu Vâlcan i-a invitat pe concurenți la o nouă ceremonie a focului, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Bogdan Cîrlan și-a putut cu greu stăpâni reacțiile și emoțiile atunci când Radu Vâlcan a citit scrisoarea primită de concurent de la Claudia Florescu, iubita lui, la venirea în Thailanda. Camerele de filmat au surprins ceva neașteptat.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 15 din 10 august 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului și primul care a văzut imagini cu partenera a fost Iulian Clonț, care a putut să o vadă pe Cristina R ancov fie stând mai retrasă, fie cântând și simțindu-se bine. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 10 august 2023 sezonul 7 episodul 15 complet

Marius Moise a văzut imaginile în care Bianca Giurcă este sărutată de ispita Alin Simoiu. Concurentul a făcut o dezvăluire neașteptată, în ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ceea ce a urmat i-a surprins pe toți cei prezenți.

Radu Vâlcan s-a întâlnit cu concurenții la o nouă ceremonie a focului și Marius a avut ocazia să descopere noi imagini cu iubita lui, Bianca Giurcă. Nu se aștepta să vadă însă cum aceasta se sărută cu ispita Alin Simoiu, la Insula Iubirii sezonul 7.

În ediția 15 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Marius Moise a dezvăluit faptul că are un fel de „început de relație” cu ispita Oana Monea și apropierea dintre ei a început să fie din ce în ce mai evidentă. Totuși, concurentul pare că încă se ferește de camera. Și mai precaută a fost Bianca Giurcă, iubita lui, care a încercat pe cât posibil să ascundă faptul că se simte bine în compania lui Alin Simoiu și că între ei ar putea să fie ceva mai mult decât o simplă amiciție.

La ceremonia focului din 10 august 2023, Radu Vâlcan a prezentat concurenților imagini cu partenerele lor și, când a venit rândul lui Marius Moise, acesta a avut parte de o surpriză de zile mari.Bonfire Integral Baieti Ep5. + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.14! FiiLaCurent.NET