Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 6 Reluare 24 Octombrie

imperiul leilor sezonul 4 reluare complet 2023
In editia din aceasta seara la imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 reluare 24 octombrie 2023, o cunoastem pe Diana Buga care este designer de corpuri de iluminat. Tânăra originară din Reghin își dorește o investiție de 80.000 de euro pentru 20% din afacerea ei. Urmareste mai jos noul episod al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 din 24 octombrie 2023.
Diana creează lămpile cu mâinile ei, prin modelare la cald, printare 3d, împletire și pictat manual. Pentru brand a ales numele Dia Buga Design, pentru că îi subliniază unicitatea. Una dintre valorile firmei este faptul că produsele sunt create manual, în România. Artista spune că poate personaliza produsele, în funcție de dorințele clienților.

Imperiul Leilor sezonul 4 episodul 6 reluare 24 octombrie 2023

Dan Șucu și-a exprimat dorința de a investi în afacerea tinerei, iar Cristina Bâtlan i-a propus o colaborare. Antreprenoarea vrea să facă o comandă mai mare de lămpi pentru vitrinele magazinelor sale.

Diana s-a  născut în Reghin, orașul viorilor. A fost mereu fascinată de procesul creației și a căutat modalități de exprimare prin care să-și lase amprenta. A terminat Univeritatea de Artă și Design, în cadrul careia a facut cunoștință cu multe materiale, cu care a trebuit să experimenteze și să facă diverse teme.

Ideea de business i-a venit ca o oportunitate, iar pentru că erau mult mai puțini designeri de produs pe piață, crede ca a fost un mare plus. A simțit mereu că este în locul potrivit. Satisfacția cu care a lucrat la acest vis a fost enormă, a învățat odata cu el și va căuta mereu metode noi de exprimare, spune ea.

Filip și Dima Melnic sunt doi frați ambițioși care au pus pe picioare un business cu aparate de cafea. Au venit la Imperiul leilor pentru a cere o investiție de 100.000 euro pentru 10% din companie.

Frații din Republica Moldova au dezvoltat brandul Latte. Coffee to go. „Cafenelele self-service reprezintă viitorul în acest domeniu, oferind o alternativă între vendingul tradițional și cafenelele clasice”, spun ei.

Toți Leii i-au felicitat pentru ideile lor, pe care le-au pus în practică. Răzvan Raț s-a arătat interesat de afacere și le-a oferit 100.000 de euro pentru 35% din companie, cu diminuare la 20%, după doi ani. Negocierile au fost strânse, iar frații au acceptat oferta după consultările cu alți lei.

Emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 complet 24 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Maria și Dan Petrescu și-au transformat pasiunea pentru lumânările parfumate într-o afacere. Au venit la Imperiul leilor pentru a cere o investiție de 40.000 de euro pentru 20% din companie.

În anul 2022 , Maria și soțul ei au realizat că împărtășesc o pasiune comună pentru lumânări parfumate de calitate. S-a aprins atunci scânteia unui brand al emoțiilor frumoase – Scenta.

Cei doi soți realizează lumânările din produse premium, cu parfum sau uleiuri esențiale de top, astfel încât ele să miroasă foarte bine atât stinse, cât și aprinse. Prețul mediu al unei lumânări este de 115 lei. Urmareste mai jos un nou sezon al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 6 din 24 octombrie 2023.

Maria și Dan Petrescu, care vin din Ploiești, produc lumânări parfumate turnate manual, cu mesaje îndrăznețe, dar și cu mesaje cuminți. Folosesc doar ceară pură din soia și nucă de cocos, împreună cu fitiluri din lemn care trosnesc. Lumânările sunt non-toxice, nu conțin petrol, parabeni, ulei de palmier și sunt 100% vegane. Recipientele pot fi refolosite fie pentru uz casnic, fie pot fi trimise înapoi la ei pentru reumplere. Au primit prima comandă pe 9 decembrie 2022, însa proiectul a luat naștere cu multe luni înainte. Au testat diverse tipuri de ceară, parfumuri, borcane, moduri de prezentare și au studiat tot ce ține de fabricarea lumânărilor.