Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 3 Complet 3 Octombrie

imperiul leilor sezonul 4 reluare complet 2023
Silvia Duță de la imperiul leilor sezonul 4 episodul 3 complet 3 octombrie 2023 este o tânără antreprenoare care și-a dorit să revoluționeze piața companiilor de curierat prin aducerea unor mașini electrice, în procesul de livrare. Firma ei, desi se află încă la debut, are un potential uriaș pe care Leii l-au remarcat. Urmareste mai jos noul episod al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 3 din 3 octombrie 2023.

Curiera este prima companie de curierat rapid cu flotă 100% electrică pentru livrarea coletelor din zona București – Ilfov. Această afacere se diferențiază de restul datorită costurilor reduse la expediere: fiecare colet trimis costă 6.3 lei. Mai mult decât atât, este singură femeie din România care deține o afacere în această arie.

Cristina Bâtlan, Mircea și Wargha s-au unit și i-au propus Silviei o ofertă: 21% din companie pentru 200.000 de euro. Aceasta a acceptat propunerea celor trei.

Imperiul Leilor sezonul 4 episodul 3 reluare 3 octombrie 2023

Silvia este un personaj cu o poveste de viață desprinsă parcă dintr-un film. De la o vârstă fragedă, avea un vis măreț – să devină președintele României. Cu toate acestea, această ambiție nu s-a împlinit încă, dar ea susține că va reuși să își atingă scopul în jurul vârstei de 50 de ani. A parcurs un drum dedicat educației, absolvind ASE, la secția de Relații Internaționale, și a fost activă în voluntariatul din organizațiile studențești.
Părinții ei au fost antreprenori și au gestionat un magazin alimentar. Astăzi, ea i-a angajat la propria sa firmă – Curiera, evitându-le astfel eforturile și sacrificiile pe care le-au suportat în trecut. Tatăl ei ocupă în prezent funcția de curier, iar mama ei a contribuit la menținerea echilibrului în viața lor, asigurându-se că supraviețuiesc în cele mai bune condiții. Te invitam sa urmaresti mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 3 online 3 octombrie 2023.

Andreea și Babis Koronios au venit la Imperiul Leilor cu gândul de a obține 150.000 de euro pentru 10% din afacerea Zaliari, o livadă de măslini din peninsula Pelloponesse Grecia. Aceștia sunt o familie greco-română,  Babis fiind grec, iar livada este moștenită de la părinții lui, având în jur de 1500 de măslini din soiurile Koroneiki (pentru ulei) și Kalamon (pentru consum).

​Se pare că această afacere este una de familie, cei doi ocupându-se de tot ce înseamnă îngrijirea măslinilor, îmbutelierea uleiului și procesul de vânzare a acestuia.

Emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 3 complet 3 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Andreea este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele educației din cadrul UBB Cluj. Aceasta, în timpul studiilor, a plecat în Italia, acolo unde locuiesc părinții și frații ei. Ajunsă peste hotare, femeia a avut diverse job-uri în hoteluri, recepție sau bar, urmând să se întoarcă în România în anul 2011, când s-a angajat la o multinațională. Ulterior, cariera ei s-a îndreptat către o companie de asigurări, apoi la o altă multinațională unde și-a petrecut 7 ani din viață. Si-a dat demisia în luna Decembrie 2022 pentru a se dedica 100% brandului Zaliari.
Pe  Babis, actualul soț, l-a intalnit în Piața Unirii din Cluj Napoca in iulie 2017, atunci când bărbatul trecea printr-o perioadă dificilă din viața lui, fiind în plin divorț de fosta soție.
Andrei Bryan Goudarzi a venit la Imperiul Leilor cu o afacere prosperă, care are mult potential! Acesta deține un brand de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte confecționate din materiale reciclate și excese de materiale de la fabricile din România. Urmareste mai jos un nou sezon al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 3 din 3 octombrie 2023.

Tânărul încearcă să combată curentul fast-fashion, în care se produc foarte multe haine, însă majoritatea ajung la gunoi sau nepurtate. Andrei cere 40.000 de euro pentru 30% din afacerea sa cu materiale reciclabile.

Wargha a cerut mai multe detalii despre viața personală și profesională a tânărului antreprenor pentru a cunoaște mai bine omul din spatele afacerii.