Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 2 Complet 26 Septembrie

imperiul leilor sezonul 4 reluare complet 2023
Lucian Laurus a venit direct din Bucovina la imperiul leilor 26 septembrie 2023 sezonul 4 episodul 2 în fața leilor pentru a le prezenta afacerea sa, Cămara Laurus. Tânărul antreprenor a venit la Imperiul Leilor și a cerut, pentru 20% din afacerea sa, 100.000 de euro. Urmareste mai jos noul episod al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 din 26 septembrie 2023.

Cămară Laurus, deținută de Lucian Laurus, este o afacere modernă bazată pe o rețetă din bătrâni și presupune comercializarea de murături: castraveți murați la bidon, castraveți murați în vid, varză tocată murată în vid, varză murată în vid și varză tocată murată la bidon.

Imperiul Leilor sezonul 4 episodul 2 reluare 26 septembrie 2023

„Ce vrei tu este beneficiu din toate părțile, dar din punctul meu de vedere, propunerea ta de business este cam varză. Ești șiret aici și e doar în avantajul tău. Eu mă retrag de la investiție”, a spus Mircea Căpățînă. Patru investitori s-au retras, dar Răzvan Raț i-a propus 100.000 de euro, 30% din business, dar și posibilitatea de a rămâne în afacere.

Lucian Laurus a moștenit îndeletnicirea din moși strămoși: bunicul lui făcea troc cu murături, se ducea la munte, lua lemne sau cereale și dădea la schimb murături. Rețeta de murat este din 1935, preluată din Rădăuți, unde erau cei mai talentați specialiști în murat.

Pentru a reuși să îşi vândă marfa şi în străinătate, Lucian şi-a schimbat utilajele pe care le folosea cu ajutorul unui proiect de tip start-up în valoare de 40.000 de euro. În 2019 a achiziționat utilaje, mașinării de ambalat şi de vidat. Te invitam sa urmaresti mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 online 26 septembrie 2023.

Cristiana Voiculescu și Maria Drăgulescu au venit la Imperiul Leilor pentru a-și prezenta startup-ul Reciclon. Cele două tinere au cerut 125.000 de euro pentru 20% din afacerea lor.

RECICLON este un start-up care își propune să eficientizeze procesul de colectare selectivă al deșeurilor, totul printr-o platformă care se poate adapta la nevoile fiecărui client în parte.

Emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 complet 26 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Cristiana și Maria le-au explicat investitorilor că, în cadrul platformei respective, fiecare utilizator va putea plasa o comandă în care este necesară specificarea cantității deșeurilor pe care o dorește să o predea în saci, tipul de deșeu reciclabil (plastic, hârtie, metal sau sticlă), locația cât și timpul estimat de ridicare. De asemenea, clientul va putea opta pentru ridicarea în cel mai scurt timp posibil sau programarea unei livrări la data sau ora care este îi este convenabilă. Cei cinci antreprenori lei le-au oferit suma cerută pentru 20% din afacerea lor.

Petru Șchiopu a venit să își prezinte, la Imperiul Leilor, afacerea sa pe nume „Millory”, care poate transforma o oglindă în ceva mai mult decât un simplu obiect de decor. Acesta a cerut, pentru business-ul său, 500.000 euro în schimbul a 25% din afacere.

Din 2018 Petru Șchiopu creează oglinzi personalizate cu iluminare LED, care pot adapta lumina, reacționa la mișcări și chiar autocurăța de aburi după un duș fierbinte. În următorii 5 ani are în plan să se lanseze pe piața din Europa, să producă peste 10.000 de oglinzi pe lună și să aducă în casele oamenilor obiecte smart, care vor putea înlocui cu ușurință un smartphone.

A deschis deja 10 magazine în Republica Moldova, acolo unde s-a născut și a crescut și are în plan să intre mai mult și pe piața din România. Urmareste mai jos un nou sezon al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 2 din 26 septembrie 2023.

„Ai venit aici în fața noastră și mi se pare că ești un extraordinar exemplu de curaj, în sensul pozitiv. Totodată, din punctul meu de vedere, ești și un exemplu negativ pentru că ești total nepregătit. Îți mulțumesc, iar de la investiție garantat mă retrag”, a spus Mircea Căpățână.

„Se vede că ai stofă de antreprenor. Ai patru retrageri și totuși speri și crezi că ai făcut o treabă foarte bună. Ai cinci retageri, și cu mine”, a spus Cristina Bâtlan.