Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 5 Online 17 Octombrie

imperiul leilor sezonul 4 reluare complet 2023

In cel mai nou epsid al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 online 17 ocotmbrie 2023, il cunoastem pe Momirov Cosmetics care s-a remarcat în piața românească prin produsele cosmetice cu aur, câștigând și două premii în 2022 pentru două dintre ele. De la serul cu aur de 24k și acid hialuronic, votat produsul anului 2022 la Cosmobeauty, au urmat, conform cerințelor clientelei, alte 40 de produse. Urmareste mai jos noul episod al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 din 17 octombrie 2023.

​George și Tiana Momirov sunt fondatorii brand-ului „Momirov Cosmetics” și au venit la Imperiul Leilor pentru a cere 200.000 de euro pentru 20% din afacerea lor. Wargha Enayati le-a făcut o ofertă celor doi, mai exact 200.000 de euro pentru 40% din compania lor.

„Eu nu aș accepta oferta domnului Wargha în locul vostru pentru că sunteți într-o fază prea devreme ca să oferiți 40% din afacerea voastră. Sfatul meu este să mai stați un an. Eu mă retrag.”, a spus Mircea Căpățînă.

Imperiul Leilor sezonul 4 episodul 5 reluare 17 octombrie 2023

Tiana Momirov s-a născut în Arad și a urmat Facultatea de Publicitate în Timișoara, Master în Formulare și inovare cosmetică la Universitatea de Medicină din Timișoara.

Prima întâlnire cu antreprenoriatul a avut-o la 22 de ani când a falimentat un salon de frumusețe. Atunci, și-a promis să nu mai deschidă nimic, până nu stăpânește domeniul.

Grătarul Sănătos, prima firmă din România și, conform datelor de la OSIM, din Europa, producătoare de combustibil bio pentru prepararea alimentelor pe grătar, a adus o inovație majoră în piața românească. ​Benu Cosmin are 36 de ani și a venit la Imperiul Leilor pentru a le cere investitorilor 200.000 de euro pentru 25% din afacerea sa. Te invitam sa urmaresti mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 online 17 octombrie 2023.

„Eu sunt fan grătar. Atunci când este o petrecere și avem grătarul eu sunt cel care controlează partea aceasta , deci știu foarte bine despre ce este vorba. Îți fac o ofertă. Dau acești 200.000 de euro, dar pentru 49% din business-ul tău”, a spus Răzvan Raț. Fondatorul „Grătar Sănătos” a venit cu o contraofertă pentru investitor: „Pot merge până la 30% cu promisiunea că în primul an îți recuperezi toți banii”.

Cosmin Benu a făcut cercetări intense pentru business-ul său, susținând că folosirea cărbunilor pentru grătar este foarte nocivă și a găsit o variantă alternativă și “eco”.

Tulpina de viță de vie reduce emisia de CO2 cu -35%, iar stiuletele de porumb cu -10%. Aceștia ar fi doi înlocuitori naturali ai cărbunilor.

Emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 complet 17 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

​Nadiya Bulat este fondatoarea „More Sushi”, un restaurant care colaborează cu producători din diverse țări. La Imperiul Leilor, antreprenoarea le-a cerut investitorilor 100.000 de euro pentru 10% din afacerea sa, dar și un împrumut de 200.000 de euro pentru a-și putea deschide următoarea locație.

„More Sushi” este un restaurant care dezvăluie, printr-un gust desăvârșit, secretele și tradițiile bucătăriei japoneze.

„100.000 de euro pentru 20% din afacerea ta, plus acei 200.000 de euro ca împrumut, pentru trei ani. Dacă acei 200.000 nu vor fi returnați, se vor converti în acțiuni, alți 20%. Vă responsibilizează mai mult”, a spus Răzvan Raț.

Nadiya Bulat și soțul său, Slava, s-au cunoscut acum 20 de ani în Chișinău. Slava lucra deja în România ca bucătar acum 7 ani, iar ea era pe atunci însărcinată, așa că a mai locuit un an în Chișinău. Urmareste mai jos un nou sezon al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 5 din 17 octombrie 2023.

După ce fetița a împlinit un an, s-au mutat definitiv în București și au deschis Nadasan, tot un restaurant de sushi. Având un partener la acest restaurant, care nu își dorea evoluția, Nadiya a creat „More Sushi” alături de soțul său, Slava.