Imperiul Leilor Sez.4 Episodul 12 Ultimul Episod 5 Decembrie

imperiul leilor sezonul 4 reluare complet 2023

Imperiul Leilor 19 decembrie 2023 sezonul 4 episodul 12, emisiunea fenomen a avut premiera saptamana trecuta. Opt investitori sunt pregătiți să susțină cele mai inovative business-uri și să ofere suport celor care au o viziune și vor să o pună în aplicare sau să le ofere șansa către succes celor care au nevoie de suport în afacerile lor pentru a ajunge mai departe. Urmareste mai jos noul episod al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 din 5 decembrie 2023.

Mult a fost, puțin a rămas, telespectatorii pro vor putea urmări în curând noul sezon al emisiunii Imperiul Leilor care a inceput saptamana trecuta. Liderii unor afaceri de succes din România, opt la număr, îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală.

Imperiul Leilor sezonul 4 episodul 12 reluare 5 decembrie 2023

Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult, printre aceștia se numără, veteranul emisiunii Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut.

Patru noi investitori sunt pregătiți să schimbe destine, Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator & Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. Te invitam sa urmaresti mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 online 5 decembrie 2023.

Emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 complet 5 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să-şi dezvolte afacerile existente, trebuie să pregătească un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Acești tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus. Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza din toate punctele de vedere proiectele propuse.

Tinerii antreprenori au sarcina, deloc ușoară, de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business. Urmareste mai jos un nou sezon al emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 12 din 5 decembrie 2023.