Haita de Actiune 2023 Online – Film Romanesc Reluare

haita de actiune film 2023 reluare integral
haita de actiune film 2023 reluare integral

O nouă comedie românească se pregătește de lansare! Este vorba despre „Haita de acțiune”, o comedie polițistă, regizată de Vali Dobrogeanu și produsă de Matei Dima. Recent, a fost lansat și trailerul oficial pentru „Haita de acțiune”. Iată cine sunt actorii din distribuție și când va avea premiera în cinematografe. Urmariti mai jos in reluare filmul haita de actiune idn 2023 integral.

Haita de actiune film 2023 online

După succesul producției „Miami Bici”, „5gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra”, „Romina VTM” și „Teambuilding”, Vidra Productions își completează portofoliul de filme cu o nouă comedie. Este vorba despre „Haita de acțiune”, care a avut premiera primavarea aceasta, in 2023.

„Haita de acțiune” este prima comedie de acțiune făcută de Vidra. Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash. Va invitam sa urmariti mai jos filmul haita de actiune 2023 online, complet…

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia Iacobescu) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

„Haita de acțiune” va avea premiera pe 21 martie 2023, în cinematografe, iar din distribuție fac parte Matei Dima, Elena Chiriac (fistă concurentă „Survivor România”), Antonia, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea (câștigător Survivor România 2022), Cristi Pulhac și Anca Dinicu. Mai jos puteti urmari in reluare filmul haita de actiune din 2023 online, gratuit…