Dragoste Si Alte Complcatii – Episodul 257-258-259-260 din 14 Octombrie 2022

Vezi aici la noi pe site mai jos, noul serial indian “Dragoste si alte complicatii” sezonul 1 episodul 257, episodul 258, episodul 259 si episodul 260 online din data de 14 octombrie 2022.

Regizorul serialului este Rajank Sahi, iar protagonistii sunt Shaheer Sheikh și Rhea Sharma. Povestea urmărește aventura lui Mishti Singhania, având ca asistentă o Abir Rajvansh energică și plină de inimă, și pune la îndoială ideile adânc înrădăcinate ale uniunilor, conexiunilor și dragostei relaționale.

Mishti este o tânără doamnă, sensibilă, care pune în valoare autonomie și semnificația asemănării într-o relație. Oamenii ei Karishma și Naman o iritaseră, în felul acesta familia Maheshwari o îmbrățișase. Urmareste mai jos serialul indian dragoste si alte complicatii episodul 257, episodul 258, episodul 259 si episodul 260 online din 14 octombrie 2022.

Cu toate acestea, Kuhu a modelat această confuzie în mintea ei că Mishti a luat totul de la ea. Mishti și Kuhu se întâlnesc cu Abir, Kunal și Ketki. Kuhu devine gaga pentru Kunal la prima vedere. Kuhu este fermecat când Meenakshi trimite o propunere pentru Kuhu și căsătoria lui Kunal. Oricum ar fi, din cauza unei concepții greșite, Meenakshi scade Kuhu și alege Mishti.

Kuhu este lăsată devastată, iar rea ei voință față de Mishti crește. În momentul în care Mishti cere o relație de dragoste înainte de căsătorie între ea și Kunal, Meenakshi explodează. În prezent, pentru a rupe Mishti și uniunea lui Kunal, ea recunoaște solicitarea lui Mishti. Ea îi cere lui Mishti să ajute la planificarea ONG-ului lui Abir de a face contraste între Mishti și Kunal. Pe măsură ce Mishti și Abir cooperează, Abir începe să-și creeze afecțiuni pentru Mishti și, în cele din urmă, înțelege că s-a îndrăgostit fără speranță de ea.

Din cauza comportamentului apatic al lui Kunal față de Mishti și a nevoilor ei, ea își întrerupe coaliția cu el. Între timp, Mishti și Abir primesc câteva răspunsuri cu privire la afecțiunile lui Kuhu pentru Kunal și, în consecință, cei doi încearcă să-i unească.

Acesta este un spin-off realizat dupa Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, serialul indian care detine recordul pentru cele mai multe episoade, a ajuns la 3547 episoade.

Yeh Rishte Hain Pyar Ke este o dramă romantică de televiziune indiană difuzată pe Star Plus și, de asemenea, difuzată pe Hotstar. Regizorul Kut Productions a produs spectacolul și a regizat de Rajan Shahi. Drama de televiziune indiană îi are în rolurile principale pe Rhea Sharma și Shaheer Sheikh, care îi interpretează pe Mishti Agarwal și Abir Rajvansh. Urmareste mai jos serialul indian dragoste si alte complicatii episodul 257, episodul 258, episodul 259 si episodul 260 online din 14 octombrie 2022.

Acest gând la Mishti îl enervează pe Meenakshi. Ascultând asta, ea se răzgândește și nu mai vrea ca Kunal să se căsătorească cu Mishti. Pentru a rupe această relație, ea îi sugerează lui Mishti să-l ajute pe Abir în munca sa legată de ONG. Ea face acest lucru pentru a crea neînțelegeri între Mishti și Kunal. Pe măsură ce lucrează împreună, Abir începe să simtă un sentiment de afecțiune față de Mishti și în cele din urmă își dă seama că s-a îndrăgostit de ea. Între timp, din cauza comportamentului apatic al lui Kunal față de Mishti, ea întrerupe nunta. Ea și Abir își dau seama de afecțiunea pe care Kuhu o are pentru Kunal și, împreună, plănuiesc să unească cele două suflete.

De-a lungul timpului, Acasa (in trecut, Pro 2) a difuzat mai multe seriale indiene, de obicei de la ora 16:00. Initial, Dragoste si alte complicatii a fost anuntat pentru difuzare incepand de astazi, de la ora 16:00, insa a fost modificata atat data cat si ora difuzarii. Urmareste mai jos serialul indian dragoste si alte complicatii episodul 257, episodul 258, episodul 259 si episodul 260 online din 14 octombrie 2022.