Dragoste de Neinvins Episod 12 Episod 13 Reluare 3 Octombrie

dragoste de neinvins episodul 12 si episodul 13 din 3 octombrie 2023
Serialul mexican „Dragoste de neînvins” intră în grila postului acasa. În original „El amor invencible”, producția are în prim-plan disperarea unei mame îndurerate. Iată care va fi programul de difuzare și cine sunt actorii principali. . Urmareste mai jos reluarea noii telenovele dragoste de neinvins episodul 12 si episodul 13 din 3 octombrie 2023.

Fanii serialelor mexicane se pot bucura de o nouă producție ce va putea fi urmărită pe acasa. Premiera este programată in septembrie. Seria „Dragoste de neînvins”, în original „El amor invencible”, va putea fi văzută în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Dragoste de neinvins episodul 12 si episodul 13 din 3 octombrie 2023

Protagonista seriei este Leona Bravo, o femeie puternică, dar sensibilă. Aceasta a pierdut tot ce avea pe lume în urmă cu 15 ani, când femeia a suferit cea mai mare dramă din viața ei. după ce a adus pe lume doi copii, aceștia au fost luați de lângă ea cu sânge rece. Determinată să facă dreptate, Leona pornește într-o călătorie de a se răzbuna pe toți cei care au rănit-o.

În tot acest timp, protagonista va descoperi că, de fapt, copiii ei sunt în viață, iar în tot acest timp a trăit într-o mare minciună. Pe lângă toate acestea, Leona se va reîntâlni cu un vechi prieten, de care se va îndrăgosti. Astfel, eroina serialului va duce o puternică luptă interioară, stârnită de dorința de a face dreptate, de a recăpăta legătura cu copiii săi și de a da o șansă relației ce se înfiripă. O noua telenovela mexicana, produsa in acest an, dragoste de neinvins episodul 12 si episodul 13 din 3 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

În distribuția serialului se regăsesc numele unor actori cunoscuți, precum Angelique Boyer, Danilo Carrera, Marlene Favela și Leticia Calderón. Printre producțiile în care au jucat aceștia se numără Teresa, Imperiul minciunilor (Imperio de mentiras), Inimi împietrite (La Desalmada) și Inimă sălbatică (Corazón salvaje).

O noua telenovela dragoste de neinvins episodul 12 si episodul 13 din 3 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povestea unei mame sfâșiate de durere. Drama unei femei ce nu mai poate avea încredere în bărbați. Speranța unui om de a iubi și a fi iubit din nou. Toate acestea pot fi urmărite în „Dragoste de neînvins” („El amor invencible”), în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, acasa. Urmariti mai jos telenovela dragoste de neinvins episodul 12 si episodul 13 din 3 octombrie 2023, integral.