Destine Ratacite – Sezonul 2 Episodul 260 din 6 Aprilie 2023

destine ratacite sezonul 2 online tradus in romana national tv

Chhaya ii spune mamei sale ca daca are vreo dovada ca Rudra vre sa o pacaleasca nu o sa-l ierte pentru ca nu este la fel de naiva precum Simar, insa discutia lor este intrerupta atunci cand Gitanjali devi le aude si le cere explicatii despre ce tot discuta de Simar ele spun ca sunt impresionate de Simar si cum a reusit de fiecare data sa isi sustina familia, replica oferita pare sa tina in fata lui Gitanjali, intre timp Simar se duce impreuna cu Aarav dupa Mayakshi iar aceasta ii spune ca in final a venit pentru a o ruga sa-i crute viata familiei sale insa nimeni nu o mai poate opri sa intre in casa si nicio tehnica sau incantatie nu o mai ajuta, dar cine stie poate ca ea chiar se afla in casa lor. Urmareste mai jos serialul indian destine ratacite sezonul 2 episodul 260 integral 6 aprilie 2023.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 260 reluare 6 aprilie 2023

Mayakshi ii spune lui Simar ca de aceasta data Aarav va fi al ei si chiar ii spune daca este pregatita sa se separe de sotul ei, Gitanjali devi primeste un pahar in care Chhaya a pus ceva in el, aceasta ii cere lui Simar sa isi reinnoiasca juramintele iar Vivaan spune ca nu vor fi singuri ci si ei vor participa alaturi de ei, Simar insista ca bunica ei sa nu faca asta insa totul pare fara folos caci planul a fost pus deja in aplicare iar invitatii au fost deja chemati pentru ceremonia de maine, Simar ii spune Reemei ca nu are incredere in ce are sa se intample si cumva se simte vinovata de ce are sa se intample.

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va invitam sa urmariti serialul indian destine ratacite sezonul 2 episodul 260 complet 6 aprilie 2023.

In Destine ratacite sezonul 2 episodul 260, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 260 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 aprilie 2023 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Serialul tau indian preferat, destine ratacite sezonul 2 episodul 260 din 6 aprilie 2023 online, poate fi urmarit mai jos

Serialul destine ratacite sezonul 2 episodul 260 online 6 aprilie 2023 se concentreaza pe vietile a doua surori, Simar si Roli. Casatorite cu Prem si Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregatite sa rezolve orice probleme care apar si sa se lupte cu orice rau care incearca sa atace in vreun fel familia. O poveste despre dragoste, ura, tradari si sperante. Urmareste destine ratacite 6 aprilie 2023 sezonul 2 episodul 139, mai jos.