Clanul Sezonul 1 Episodul 8 din 7 Noiembrie 2022

clanul serial romanesc sezonul 1 online 2022 integral

Urmareste aici pe site serialul clanul sezonul 1 episodul 8 din 7 noiembrie 2022 online.

Serialul românesc „Clanul”, cel mai așteptat serial al toamnei, vine la Pro în fiecare luni, de la ora 20:30, din data de 19 septembrie. Inițial, în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă 2022 postul din Pache Protopopescu anunțase că ziua de difuzare a noului serial va fi joia de la 21.30, după „Las Fierbinți”. Acum, Pro TV s-a răzgândit și au revenit la ziua consacrată de serialul „Vlad”, respectiv lunea, de la 20.30.

Bazat pe formatul Insider, CLANUL reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. În rolurile principale, cei de acasă îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu. Urmareste mai jos serialul clanul episodul 8 din 7 noiembrie online.

Clanul sezonul 1 episodul 8 din 7 noiembrie 2022

Alături de aceștia, privitorii vor avea ocazia să-i redescopere pe unii dintre cei mai cunoscuți actori din România în ipostaze diferite de cele pe care le cunosc deja, dar și să îi descopere pe alții aflat la început de drum.

Aceștia sunt: George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

“Içerde”, serialul dupa care se va face Clanul, a primit numeroase premii iar pe IMDb a obtinut nota 8.1 din aproximativ 18.000 de recenzii. In acest serial pot fi vazuti actori precum Çagatay Ulusoy, Aras Bulut Iynemli sau Çetin Tekindor. Urmareste mai jos serialul clanul episodul 8 din 7 noiembrie online.

Clanul sezonul 1 episodul 8 online 7 noiembrie 2022 integral, mai jos

Reamintim ca Pro a finalizat anul trecut difuzarea unui alt serial romanesc de succes, Vlad, care a ajuns la 51 de episoade, cu Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Andrei Aradits. Vlad a fost realizat dupa serialul turcesc Edel, acesta fiind o adaptare a Contelui de Monte Cristo.

Antena este o alta televiziune care realizeaza seriale adaptate dupa productii turcesti, ultimul astfel de serial a fost Adela si a obtinut audiente foarte bune. Sezonul 3 a fost difuzat inca de la inceputul acestui an iar sezonul 4 va fi ultimul sezon al serialului (nu a fost stabilita inca data lansarii ultimului sezon). Urmareste mai jos serialul clanul episodul 8 din 7 noiembrie online.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre cel mai nou serial Pro in sectiunea comentarii de mai jos.

Episodul este postat complet mai jos. Vizionare placuta! FiiLaCurent.NET. Reveniti aici pe site in fiecare luni seara pentru a viziona noul episod din clanul!