Clanul Sezonul 4 Episodul 7 Integral 1 Aprilie 2024

clanul sezonul 4 episodul 7 din 1 marite 2024

O poveste care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură din primul minut. Secvențe care au impresionat prin calitatea cinematografică și imagini în premieră în țară. CLANUL a ajuns la sezonul final, iar fiecare întrebare este mai aproape de momentul în care își va primi răspunsul. Doar câteva ore ne mai despart de serialul CLANUL. În această seară, de la 20:30, pe pro cum se încheie povestea personajelor în ultima etapă, aici unde… păcatele se plătesc! Urmareste mai jos serialul clanul sezonul 4 episodul 7 integral 1 aprilie 2024 in reluare..

Clanul sezonul 4 episodul 7 din 1 aprilie 2024

Finalul sezonului trei a lăsat-o pe Ilinca și cu o descoperire pe care trebuie acum să o spună mai departe: „E un film prost. Pavel e David Pribeagu. Pavel e cârtița lui Măcelaru și e dat în urmărire generală. Cum îi spun eu asta lui tanti Luminița?”. Ce decizie va lua, aflăm în sezonul final.

David și Vera s-au reîntâlnit, însă lucrurile dintre ei vor fi tensionate: „Suntem în rahat până în gât amândoi. Mi-e frică să nu mor sau să înfund pușcăria înainte să aflu cine sunt. Eu sunt al nimănui. Numai tu contezi. Tu și taică-tu. E taică-tu și se vede, numai pielea ta contează. Mă sperii, Vera, ești mai rea ca el”, îi va spune David Verei. Aceasta însă are alte planuri: „Eu sunt familia ta, tu ești familia mea. Resemnează-te, eu sunt tot ce ai și mai bine de atât nu o să capeți. O să fim interlopi cu acte în regulă”.

Alianțele se pun la punct, iar în Clan este nevoie de cineva care să preia conducerea: „Pe Bebe nu mai putem să ne bazăm pe nimica de la el. Dacă nu ne punem toți la un loc acum, se umplu pușcăriile de noi și ai noștri. Eu rămân ca și cap și nu se face mișcare fără să treacă pe la mine. Eu am luat greșelile lui și le-am îndreptat”. Cine va avea curajul să facă astfel de afirmații, vedem în câteva ore. Mai jos poti sa urmaraesti sezonul final din serialul clanul sezonul 4 episodul 7 din 1 aprilie 2024.

Denis Hanganu a făcut primele declarații despre finalul proiectului său de suflet. „Nu-mi vine să cred că spun asta, dar sezonul 4 este sezonul de rămas-bun. Se încheie ultimul capitol al poveștii care a captivat o țară întreagă. Sezonul 4 va fi precum o judecată finală, unde păcatele se plătesc. O călătorie emoționantă, marcată de decizii dificile și consecințe nemiloase.

Este sezonul în care mizele vor fi mai mari decât oricând, iar conflictele vechi vor atinge punctul culminant. Răul nu iartă pe nimeni, iar personaje importante, din păcate, vor dispărea. Vă invit să urmăriți până la capăt povestea protagonistului „Tudor Achim” și să nu ratați episoadele în care adevărul este dezvăluit pas cu pas. Totodată, este un sezon special chiar și pentru actori și, implicit, pentru întreaga echipă.

Ultimul sezon al serialului romanesc clanul sezonul 4 episodul 7 online 1 aprilie 2024 poate fi urmarit mai jos

Toată munca titanică, toată dedicarea, construcția personajelor și universul Clanul se termină odată cu ultima zi de difuzare. Vor curge multe lacrimi, vă spun cu certitudine. Pentru mine e cel mai frumos proiect. Peste 400 de zile de filmare, peste 200 de locații diferite. O distribuție de mare calibru, cu actori consacrați și mulți tineri senzaționali extrem de talentați, plus echipa extraordinară din spate, formată din cei mai buni profesioniști în domeniu.

Împreună am spart bariere, am învins prejudecăți vechi și am ridicat ștacheta foarte sus în ceea ce privește nivelul calității serialelor în România. Gata, nu spun mai multe, ne vedem in februarie. E ultimul, oameni buni. Garantez că merită”, a spus Denis Hanganu.