Clanul Sezonul 3 Episodul 2 din 18 Spetembrie 2023

clanul sezonul 3 reluari complete 2023

Trecutul pare să-i prindă din urmă la clanul sezonul 3 episodul 2 din 18 septembrie 2023, iar minciunile să fie descoperite. Dar cine va fi cel mai aproape de adevăr? Bebe Măcelaru` este prins între dispariția unui copil și închisoarea celuilalt, iar asta îl face o țintă ușoară pentru dușmani: „Cum a știut ei să muște din mine, când eram cu inima în sânge?”. Cum va alege Tătuțu` să acționeze, aflăm diseară, de la 20:30, în Clanul. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 3 episodul 2 din 18 septembrie 2023 reluare..

Costoiu și-a revenit din comă și apar în peisaj figuri din viața lui personală. Silvia, fosta lui soție, o va chema la spital pe fiica lor. Interacțiunea tată-fiică nu va fi deloc ușor de procesat: „Ce te face să crezi că o să urmăresc cazul tău? Chiar nu mă interesează dacă te mai ridici de aici și, cu atât mai puțin, ce planuri ai după aia!
Nenea, m-ai văzut de 3 ori în 23 de ani. Dacă maică-mea are o cădere bruscă de IQ și pune botul la vrăjeala ta, eu sunt mai isteață de atât și am senzori zdraveni pentru detectat impostura!”, va spune fiica lor, Miruna – personaj interpretat de către actrița Ana Radu.

Clanul sezonul 3 episodul 2 din 18 septembrie 2023 reluare

Olivia este determinată să o convingă pe Vera să spună tot ce știe despre Bebe Măcelaru`, așa că se va folosi de orice armă pentru a o face să vorbească: „Ce ai trăit tu, aici, e rai pe lângă ce o să trăiești la Rahova. Presupun că avocatul care a venit ți-a spus că taică-tu o să aibă grijă de tine acolo.

O să mă ocup să nu poată. O să fii pe cont propriu, cum se zice. Măcelaru` e răul absolut și tu ești unealta cu care face el răul ăla!”, îi va spune aceasta. Vera, însă, nu se va lăsa intimidată: „Nu merge, tanti inspectoare, îl vrei pe Măcelaru` și crezi că ai găsit peștișorul auriu care să ți-l dea! Uită-te la mine și nu te mai strofoca atât că nu ți-l dau”.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că aventura continuă în „Clanul”, serialul care v-a captivat inimile și v-a ținut lipiți de ecrane. De la inceputul lunii septembrie vă prezentăm sezonul 3, o călătorie epică în universul ilegalității, mafiei și schimbărilor profunde care vor transforma destinul fiecărui membru al clanului. Unul dintre motivele pentru care „Clanul” a devenit un fenomen în România este galeria sa diversă de personaje. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 3 episodul 2 din 18 septembrie 2023 reluare.

În sezonul 3, veți vedea că atât Tudor, cât și celelalte personaje se dezvoltă în moduri neașteptate. De la liderii clanului până la personajele secundare, fiecare are propriul său drum în căutarea puterii, răzbunării sau a unei a doua șanse. Intriga din „Clanul” nu se limitează la frontierele cunoscute. Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial?

Un nou sezonclanul sezonul 3 episodul 2 integral 3 septembrie 2023 poate fi urmarit mai jos

Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională.

De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului. Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.


error: Content is protected !!