Chefi La Cutite Sezonul 13 Episodul 1 din 18 Martie 2024

chefi la cutite sezonul 13 complet reluare 2024

Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din România, Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la a1, vine cu reguli noi în bucătărie, care vor da o nouă dimensiune competiției.

Dacă cei pasionați de gastronomie se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp, cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, se vor lupta pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe. Noutatea din ringul culinar va face cu atât mai încinsă întrecerea pentru amulete. Urmariti acum mai jos in premiera cel mai nou sezon chefi la cutite 18 martie 2024 sezonul 13 episodul 1..

Dincolo de avantajele pe care le oferă la bătăliile între echipe, amuletele vor deveni acum cu atât mai importante cu cât ele vor avea puterea de a propulsa un Chef în etapa următoare. Astfel, doar trei dintre cei patru jurați vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13 – punctajul obținut la amulete fiind criteriul în funcție de care se vor decide cine sunt cei trei Chefi din etapa confruntărilor.

Chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 complet 18 martie 2024

Ringul audițiilor pe nevăzute aduce, de asemenea, noutăți. Concurenții din preselecții vor trece mai departe doar dacă primesc 3 cuțite. Iar cei ale căror preparate obțin doar 2 cuțite mai au o șansă: pot intra în bootcamp dacă vor reuși să-i convingă pe jurați că își merită locul în competiție, cu o pledoarie argumentată cât mai inspirat.

Fiecare dintre Chefi va acorda un cuțit de aur atunci când va descoperi un concurent aparte, care-l va cuceri indubitabil cu farfuria de excepție, dar și cu experiența și personalitatea sa – astfel că audițiile vor aduce acum în platoul Chefi la cuțite strălucirea a patru cuțite de aur. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 13 din sezonul 1 reluare pe 18 martie 2024 in reluare, mai jos.

Valoarea acestei recompense se va păstra chiar dacă Chef-ul care a acordat-o nu intră în etapa battles-urilor: el va decide în ce echipă va intra câștigătorul cuțitului său de aur. Cum vor decurge luptele pentru amulete, dar și audițiile sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția telespectatorii vor descoperi la a1, odată cu premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite, pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

„Drumul meu în bucătărie a început în 1991: spălam vase. Am trecut la pizza, apoi am lucrat ca bucătar în foarte multe restaurante. Am schimbat locurile, căutând cele mai bune restaurante care erau la vremea respectivă în Germania, în Stuttgart, tocmai ca să capăt experiență.

În top erau restaurantele italienești și mergeam de fiecare dată într-un nou loc fără să mă intereseze salariul oferit. Le spuneam că vreau să trecem întâi de perioada de probă, în care să demonstrez ce știu să fac, iar apoi să decidă. Și de fiecare dată am fost mulțumit, pentru că angajatorii mei vedeau că îmi dau silința și învăț foarte repede. Acestea au fost începuturile mele, apoi mi-am deschis primul restaurant în 1998, unde am fost autodidact, devenind tot mai bun de la an la an”, a povestit Chef Sautner, amintindu-și de provocările primei sale afaceri.

Un nou sezon din emisiunea culinara chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 online 18 martie 2024, poate fi urmarit mai jos

Azi, la nouă ani de la începutul lui în lumea bucătăriei, la restaurantul de trei stele Michelin Le Gavroche din Londra, Chef Richard mărturisește că ar putea scrie o carte în care să adune experiențele trăite de el în tot acest timp – cel mai nou capitol fiind cel savurat în tunica de jurat Chefi la cuțite, rol care i-a adus adrenalina unei competiții explozive, dar și plăcerea degustării la audițiile pe nevăzute. Despre bucuria degustării celor mai variate preparate Chef Richard spune că face parte și dintre activitățile sale în timpul liber petrecut alături de familie, fiica sa deținând un adevărat record, la numai trei ani.

”Îmi place să ies la restaurant alături de familie, să experimentez, testând cele mai diverse creații culinare”, a povestit Chef Abou Zaki. ”De altfel, fiica mea, Carlotta, a mâncat, la numai 3 ani, în peste 20 de restaurante cu stele Michelin. La 1 an și jumătate, i-am dat să guste foie-gras și e incredibil cum vrea să guste din tot, nu refuză niciun fel de mâncare. Degustatul a devenit chiar o pasiune pentru ea. Sper să își tot cultive acest gust”, a mai spus el.

„Eu simt că bucătăria m-a ales, așa s-a întâmplat. Am gătit încă din copilărie, când eram la bunici, la țară, dar și în București. Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului meu. Veneam cu câte o rețetă de gogoși de la țară și le făceam prietenilor mei din București când eram copil. În felul ăsta, bucătăria m-a și ajutat să mă integrez în București, eu fiind un copil de la țară.

Așa m-am apropiat de ei. Eu n-aveam jocuri, eu veneam cu gogoșele, cu clătite, cu pâine muiată-n lapte, dată prin ou și zahăr și prăjită-n tigaie. Țin minte că o tăiam cumva cuburi, ca să nu vadă că este pâine. Bucătăria m-a ajutat să-mi fac prieteni, să mă cunosc mai bine, să cunosc alți oameni și să dăruiesc”, a povestit Chef Zaharia despre începuturile sale. Urmareste mai jos chefi la cutite sezonul 13 episodul 1 online 18 martie 2024.