Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 7 din 10 Aprilie 2023

chefi la cutite 10 aprilie 2023 episod 7 sezon 11
Florin Dumitrescu: „E o frustrare foarte mare!”. Lupta pentru amulete în noul sezon Chefi la cuțite este mai aprinsă ca oricând.

După 5 confruntări câștigate de Cătălin Scărlătescu, ceilalți doi Chefi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se declară pregătiți să-și ia revanșa la chefi la cutite 10 aprilie 2023 sezonul 11 episodul 7 online difuzată de a1 în această seară, de la 20:30.

Întrecerea este cu atât mai aprigă cu cât jocul pentru amuletă din ediția anterioară a emisiunii a stârnit un război între jurați.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 7 reluare 10 aprilie 2023

Nea Mărin este cel care va decide câștigătorul în această seară la Chefi la cuțite
Situația va fi complicată și în privința jurizării, degustătorul invitat dovedindu-se mai dificil decât se așteaptă Chefii: Nea Mărin este cel care va decide câștigătorul în această seară. Cât despre Chef-ul care ocupă al patrulea banc de lucru, acesta este finalistul sezonului 2 din echipa lui Sorin Bontea, Alex Bălan.

„Mă bucur că a progresat și abia aștept să gătesc alături de el”, a declarat Chef Bontea.

De partea cealaltă, ringul preselecțiilor aduce preparate surprinzătoare și povești impresionante. Dintr-o adolescentă rămasă pe străzi, după ce și-a pierdut mama, iar tatăl a abandonat-o, Cătălina Ioniță a ajuns un bucătar cu experiență în restaurante din străinătate. Revenită în țară, a decis să-și continue aici cariera culinară, iar dorința de a-i impresiona pe Chefi face parte din acest parcurs.

„Nu-mi cunosc părinții, mama mea s-a sinucis când eram foarte mică și tatăl m-a abandonat. Am dormit și în parc, și în scări de bloc. Îmi era frică, fiind o fată singură, pe străzi. Am cerut ceva de muncit aproape din ușă-n ușă.”, a dezvăluit Cătălina.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 7 integral 10 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. ”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 7 online 10 aprilie 2023.


error: Content is protected !!