Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 11 Reluare 18 Aprilie

chefi la cutite 18 aprilie 2023 episod 11 sezon 11
Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă puternică în episodul 11 sezonul 11 Chefi la cutite 18 aprilie 2023 online. Juraților nu le-a venit să creadă că se luptă în preparate pentru o miză atât de importantă.

Ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 18 aprilie 2023, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment plin de tensiune. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o veste neașteptată în ceea ce privește amuleta 11.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 live si reluare 18 aprilie 2023

Gina Pistol nu a stat prea mult pe gânduri și le-a prezentat rivalul alături de care vor găti de această dată. Chef Henrik Sebok și-a făcut apariția în bucătăria show-ului culinar, iar jurații au rămas cu gura căscată.

Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au auzit miza uriașă a jocului de amuletă. De data aceasta, Gina Pistol a pus la bătaie un avantaj foarte puternic. Astfel, concurenții echipelor adverse vor găti ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute.

Ciprian Enea, omul cu 13 pașapoarte, i-a lăsat mască pe chefi cu dezvăluirile sale uluitoare în episodul 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023.

Ciprian Enea are 48 de ani, vine din București și este de profesie consultant turism. Acesta a venit în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023 cu un preparat deosebit: somon la cuptor cu gutui caramelizate, ciuperci și dulceață de ardei iute.

De asemenea, concurentul a luat pe toată lumea cu dezvăluirile sale uluitoare: „De 20 de ani asta fac, îi ajut pe români să găsească cele mai interesante destinații la cele mai bune prețuri. Am văzut peste 220 de țări și teritorii până acum. Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii.”.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 gratuit 18 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Nici bine nu a pășit în fața juraților că chef Florin Dumitrescu l-a recunoscut pe Ciprian Enea. Acesta nu s-a putut abține și le-a dezvăluit celor trei toate performanțele sale de până acum, iar curiozitățile lui chef Sorin Bontea nu au întârziat să apară. Liviu Vârciu a anunțat câștigătorul amuletei 11 în ediția 11 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023. Artistul a făcut show total la degustare, iar ce a urmat pe platoul de filmare i-a amuzat pe telespectatori.

Liviu Vârciu a făcut un adevărat spectacol la degustarea preparatelor, însă a venit timpul să se prezinte în fața chefilor pentru a le da verdictul final. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Henrik Sebok au așteptat cu nerăbdare să afle decizia artistului. Pentru că este una dintre cele mai râvnite amulete, emoțiile și tensiunile nu au fost lipsite din peisaj. Miza jocului a fost una uriașă, motiv pentru care răbdarea juraților Chefi la cuțite a fost pusă la încercare.