Chefi La Cutite din 16 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 23

chefi la cutite 16 mai 2023 episod 23 sezon 11
Gina Pistol le-a făcut o nouă surpriză echipelor la Chefi la cutite 16 mai 2023 din 16 mai 2023. Cel de-al doilea battle a adus o probă neașteptată pentru concurenții lui chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol a anunțat un nou battle de proporții uriașe în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. După ce chef Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Lino Golden la primul duel, prezentatoarea TV vine cu o veste neașteptată despre probă și degustători.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 23 complet 16 mai 2023

Așadar, concurenții și jurații au fost nevoiți să rezolve un nou joc de logică înainte de a afla tema celui de-al doilea battle. Nici bine nu au apucat să se gândească la ghicitoare că chef Florin Dumitrescu a dat răspunsul corect.

De data aceasta, cele trei echipe vor primi verdictul final de la antrenori de fitness. Concurenții trebuie să acorde o mare atenție modului în care realizează farfuriile pentru a-i impresiona pe degustători. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 23 din sezonul 11 reluare pe 16 mai 2023 in reluare, mai jos.

Pentru că a rezolvat cel mai rapid ghicitoarea, chef Florin Dumitrescu a primit responsabilitatea de a spune fructele cu care vor găti concurenții din echipele rivale. Tot în episodul 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023, juratul a descoperit că nimeni din echipa lui nu știe să facă desert. Detaliul care a ieșit la iveală l-a făcut să își pună mâinile în cap.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 23 reluare 16 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Luna Morgaciova și chef Florin Dumitrescu au avut un schimb neașteptat de replici în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023. Iată ce reacție a avut juratul, dar și ce l-a scos din sărite. Echipele au avut parte de o surpriză uriașă la cel de-al doilea battle, la fel și jurații show-ului culinar. Concurenții au primit sarcina de a face preparate cu fructe vedetă, fapt care i-a pus în dificultate. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 23 din 16 mai 2023.

Tensiunile au început să apară rapid pe platoul de filmare, după ce Gina Pistol a dat startul probei. Camerele de filmat au surprins mai multe momente tensionate între chefi și echipele lor.

În ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 16 mai 2023, discuția aprinsă dintre Luna Morgaciova și chef Florin Dumitrescu a atras toată atenția telespectatorilor. Juratul a răbufnit de față cu toată lumea când a văzut a auzit replicile concurentei. Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din sărite, după ce a trimis-o pe Luna Morgaciova să amestece în fructele de pădure de pe aragaz. Concurenta a susținut că aburii de la preparat au „luat-o de cap”.