Chefi La Cutite din 9 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 20

chefi la cutite 9 mai 2023 episod 20 sezon 11
În această seară, la Chefi la cutite 9 mai 2023 online sezonul 11 episodul 20, preselecțiile acestui sezon ajung la final. Va fi un final cu o surpriză de proporții pentru Chef Florin Dumitrescu: soția și cele două fiice vin în platoul show-ului culinar să gătească o rețetă… ce a născut discuții aprinse în bucătăria de acasă a juratului.

”Vrem să-i facem o surpriză lui Florin, pentru că Mia și Ava nu au fost niciodată în platou în această ipostază. Uitându-se la televizor, fetele au văzut că în toate sezoanele au venit mulți copii și și-au dorit foarte mult să vină și ele. Așa că i-am spus lui Florin că am un eveniment la care trebuie să particip după ce iau fetele de la școală. Dar noi am venit aici, fără ca el să știe.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 20 integral 9 mai 2023

M-a și sunat și a trebuit să ies afară să vorbesc, ca nu cumva să audă gălăgia din patou și să-și dea seama”, a povestit Cristina Dumitrescu. Dacă până la momentul jurizării, Cristina a reușit să păstreze secretul acestei vizite, ediția de diseară le va dezvălui telespectatorilor ce va avea de spus Chef Dumitrescu despre creația culinară a familiei sale și cum va decurge întâlnirea neașteptată din platoul Chefi la cuțite.

Tot în această seară, finalul preselecțiilor mai aduce o surpriză pentru Chefi: Bie și mama sa, Micky, fostele concurente de la America Express, își încearcă forțele într-o nouă misiune – desăvârșirea unui preparat culinar în bucătăria Chefi la cuțite. ”Noi am venit să-l surprindem pe Cătălin Scărlătescu, cel care ne-a fost coleg în aventura de la capătul lumii și care cred că s-ar bucura foarte tare să ne vadă din nou. Cea mai tare parte este că mama nu știe exact ce gătim”, a dezvăluit Bie. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 20 din sezonul 11 reluare pe 9 mai 2023 in reluare, mai jos.

”Da, e pentru prima dată când aud rețeta și nici măcar nu-mi dau seama dacă e corectă sau nu”, a adăugat Micky. Cum se vor descurca fetele și care va fi reacția lui Chef Scărlătescu telespectatorii vor afla în ediția de diseară a show-ului culinar.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 20 online 9 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Finalul preselecțiilor va fi urmat de începutul etapei cruciale în formarea echipelor: bootcamp-ul. Cei care au trecut de preselecții intră în focurile testelor eliminatorii. Iar prima probă le va da bătăi de cap concurenților. ”Panică” și ”Mi-a picat cerul în cap” au fost doar câteva dintre reacțiile lor la auzul provocării primite. Chefii au planuri mari – fiecare dintre cei trei ași ai gastronomiei este hotărât să identifice concurenții cei mai potriviți pentru echipa sa ideală. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 20 din 9 mai 2023.


error: Content is protected !!