Chefi La Cutite din 8 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 19

chefi la cutite 8 mai 2023 episod 19 sezon 11
În această seară, la Chefi la cutite din 8 mai 2023 sezonul 11 episodul 19 reluare, urmează penultima parte a a preselecțiilor: fie că e vorba de farfurii fine dining, rețete tradiționale sau abordări nemaiîntâlnite ale unor mâncăruri clasice, spectacolul culinar va fi la înălțime. Iar în ringul jurizărilor vor intra bucătari cu experiență, dar și concurenți îndrăgostiți de bucătărie, specializați în cu totul alte domenii.

Mai e puțin până la bootcamp, iar pentru a prinde un loc în rândurile celor selectați de Chefi, participanții sunt gata să dea totul – chiar dacă asta înseamnă să concureze împotriva soțului sau a soției.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 19 complet 8 mai 2023

Mihaela și Mario Zahariea sunt un astfel de cuplu: căsătoriți de aproape două decenii și părinții unei fete de 18 ani, cei doi vor intra împreună în această seară în arena preselecțiilor, hotărâți să treacă de această etapă și să ajungă să concureze unul împotriva celuilalt. ”Eu l-am înscris pe el, fiindcă el e cel pasionat de bucătărie.

După care m-am înscris și eu și am vrut să concurăm separat”, a declarat Mihaela. ”Eu aș vrea să ajungem în echipe și să concurez împotriva ei!”, a punctat Mario înainte de a păși spre bancul de lucru. ”Între noi, trebuie să recunoaștem, există o competiție nedeclarată. Suntem în competiție orice am face”, a adăugat Mihaela. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 19 din sezonul 11 reluare pe 8 mai 2023 in reluare, mai jos.

Printre concurenții cu experiență în bucătărie se numără Liviu Dragomir. Bucătar de 15 ani, Liviu a lucrat în Marea Britanie. Revenit în țară, și-a dorit să-și îmbogățească experiența cu participarea la celebrul show culinar, unde, însă, talentul de a găti se întâlnește, în aceeași farfurie, cu emoțiile unui platou de televiziune. Liviu a venit la Chefi la cuțite dornic să-i cucerească pe jurați cu o rețetă îndrăzneață.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 19 reluare 8 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. ”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 19 din 8 mai 2023.