Chefi La Cutite din 7 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 33

chefi la cutite 7 iunie 2023 episod 33 sezon 11
În ediția din aceasta seara la Chefi la cutite din 7 iunie 2023 sezonul 11 episodul 33, Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă ce i-a pus în încurcătură pe rivali.

Cel de-al 12-lea battle a adus pentru concurenți o probă de gătit pe cât de interesantă, pe atât de dificilă. După ce Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au pus în joc diferite avantaje, iată că a venit și momentul lui Florin Dumitrescu să folosească o amuletă puternică.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 complet 7 iunie 2023

Fiindcă el a câștigat jocul propus de Gina Pistol, Scărlătescu a fost cel care a ales cu ce gusturi și senzații vor găti echipele. Pentru el a ales dulce și iute, echipa roșie a primit acru și sărat, iar echipa gri a primit amar și umami. Echipa roșie a ales să facă un mușchiuleț de porc în crustă de nuci cu două tipuri de piure și tartă sărată, cea gri a mizat pe mușchi de vită cu foie gras și piure de cartofi și andive caramelizate, în timp ce echipa lui chef Cătălin s-a decis să facă o rețetă de vânătă prăjită și un desert.

În timp ce toată lumea gătea atent, pe la jumătatea probei, Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu și a dat alarma în bucătărie, anunțând că are de gând să folosească o amuletă. Apoi a venit marea surpriză: „Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția chefilor, care vor rămâne la locurile lor”, a fost amuleta aleasă de chef Florin în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite, de la a1. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 33 din sezonul 11 reluare pe 7 iunie 2023 in reluare, mai jos.

Verdict surpriză în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Banda a adus un rezultat ce s-a lăsat cu discuții aprinse, în cel de-al 12-lea battle, din 7 iunie 2023. În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, fiecare echipă a primit sarcina de-a găti folosind 2 gusturi diferite. Preparatele au fost apoi degustate de triatloniști și aceștia au decis cine a câștigat cel de-al 12-lea battle, dar și cine a intrat la duel.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 reluare 7 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Fiindcă el a câștigat jocul propus de Gina Pistol, Scărlătescu a fost cel care a ales cu ce gusturi și senzații vor găti echipele. Pentru el a ales dulce și iute, echipa roșie a primit acru și sărat, iar echipa gri a primit amar și umami. Echipa roșie a ales să facă un mușchiuleț de porc în crustă de nuci cu două tipuri de piure și tartă sărată, cea gri a mizat pe mușchi de vită cu foie gras și piure de cartofi și andive caramelizate, în timp ce echipa lui chef Cătălin s-a decis să facă o rețetă de vânătă prăjită și un desert. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 din 7 iunie 2023.


error: Content is protected !!