Chefi La Cutite din 5 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 31

chefi la cutite 5 iunie 2023 episod 31 sezon 11
La chefi la cutite 5 iunie 2023 sezonul 11 episodul 31, Stelian Nistor i-a uimit pe toți cu modul în care a cântat, de față cu toți. Apoi, Gina Pistol a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Concurenții și chefii s-au întâlnit în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 pentru a descoperi ce probă le-a pregătit Gina Pistol. Un moment surprinzător a fost atunci când Stelian Nistor, concurent în echipa roșie a lui Florin Dumitrescu, a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 complet 5 iunie 2023

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și toți și-au ațintit ochii la ea, cu multă curiozitate, pentru a afla ce surprize le-a pregătit în ediția 31, din data de 5 iunie 2023. În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite, chiar în timpul probei de gătit, camerele de filmat au surprins un moment la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

De data aceasta, prin intermediul unui mesaj video, chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu au prezentat trei rețete diferite și, fiindcă s-a descurcat cel mai bine la ghicitori și la jocul de cuvinte, Florin Dumitrescu a primit șansa de-a decide ce preparat va găti fiecare echipă. La un moment dat, în timpul celui de-al zecelea battle, camerele de filmat au surprins un detaliu inedit. Nimeni nu se aștepta ca Scărlătescu să îi ceară scuze lui Florin Dumitrescu. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 31 din sezonul 11 reluare pe 5 iunie 2023 in reluare, mai jos.

După ce Florin Dumitrescu a stabilit ce rețetă va găti fiecare echipă în parte, cronometrul a pornit și fiecare concuent s-a apucat rapid de treabă, pentru ca totul să iasă perfect. Farfuria care obține cele mai multe voturi la degustare scapă de proba duelului ce se termină cu o eliminare, așa că miza este una suficient de mare.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 reluare 5 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Banda a adus un verdict ce s-a lăsat cu multe surprize. O echipă a intrat la duel cu 0 farfurii. Echipa roșie, cea neagră și cea gri s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 pentru cel de-al zecelea battle. Emoțiile au fost mari și verdictul adus de bandă a adus și surpriza la care nimeni nu s-ar fi așteptat: una dintre echipe a intrat la duel cu un scor de 0 farfurii. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 31 din 5 iunie 2023.


error: Content is protected !!