Chefi La Cutite 24 Mai 2023 Reluare Sezonul 11 Episodul 27

chefi la cutite 24 mai 2023 episod 27 sezon 11
La chefi la cutite din 24 mai 2023 sezonul 11 episodul 27, cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au apucat de gătit pentru cel de-al șaselea battle. La un moment dat, chef Florin s-a enervat atunci când a văzut ce face Stelian Nistor, noul concurent din echipa sa.

Emoțiile au fost mari în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la a1. De data aceasta, cele trei echipe au primit misiunea de-a pregăti pe farfurie câte 11 elemente diferite. Cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de treabă, însă chef Florin Dumitrescu a fost enervat de unul dintre concurenții din echipa sa.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 complet 24 mai 2023

Emoțiile au fost mari și fiecare cocnurent a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a obține rețete delicioase. La un moment dat, Florin Dumitrescu a început să stea cu ochii pe Stelian Nistor, noul concurent din echipa sa, pe care l-a adus cu ajutorul unei amulete prin care a reîntregit echipele. Când a văzut că se mișcă destul de greu, Dumitrescu a început să țipe nervos la el. Concurentul părea că mereu se plimbă pierdut cu o cremă în mână.

Cei din Orchestra Simfonică București au degustat preparatele din cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 și au decis cine a câștigat proba de gătit, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 24 mai 2023. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 27 din sezonul 11 reluare pe 24 mai 2023 in reluare, mai jos.

În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit tema de-a pregăti câte o farfurie cu 11 elemente diferite. Cei care au făcut degustarea au fost artiști din Orchestra Simfonică București. Banda a adus voturile și astfel s-a aflat cine a câștigat cel de-al șaselea battle.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 reluare 24 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Echipa gri a lui Florin Dumitrescu și echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel, după cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. În timpul probei de gătit, George Popescu a trecut printr-un incident neașteptat în bucătărie. Anica a fost cea care i-a sărit în ajutor. Banda a adus o victorie pentru echipa roșie a lui Sorin Bontea, așa că echipa gri și cea neagră au intrat la duel. Când cronometrul a pornit, fiecare concurent s-a apucat de gătit un preparat care să respecte tema impusă de Gina Pistol. La un moment dat, George Popescu a avut parte de un incident neașteptat și Anica i-a sărit în ajutor, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 din 24 mai 2023.