Chefi La Cutite din 23 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 26

chefi la cutite 23 mai 2023 episod 26 sezon 11

În episodul 26 a emisiunii Chefi la cutite sezonul 11 din 23 mai 2023, Nina Hariton și Monica Pușcoiu din echipa roșie a lui Sorin Bontea au avut o discuție aprinsă în bucătărie. Cele două s-au certat de față cu Sorin Bontea, chiar în timpul celui de-al cincilea battle.

Cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 a adus o provocare de zile mari pentru concurenții celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fiecare jurat a învârtit roata și s-a ales cu 3 ingrediente, iar concurenții s-au apucat rapid de gătit o rețetă cât mai gustoasă. La un moment dat, chiar în timpul celui de-al cincilea battle, Nina Hariton (cuțitul de aur din echipa roșie) și Monica Pușcoiu au început să se certe, chiar de față cu Sorin Bontea. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat, mai exact.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 26 complet 23 mai 2023

După ce și-au făcut curaj, cei trei chefi au descoperit ce surprize le-a adus norocul la roata ingredientelor, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune.

Având în vedere ultimele două ingrediente menționate mai sus, echipa lui Sorin Bontea a decis să facă o tartă. Totuși, spiritele s-au aprins atunci când era pregătită crema pentru acest desert. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 26 din sezonul 11 reluare pe 23 mai 2023 in reluare, mai jos.

După ce au degustat farfuriile, invitatele de la Asociația femeilor motocicliste din România au decis cine a câștigat cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Verdictul a adus reacții neașteptate. În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pregătit pentru concurenți o provocare de zile mari: ruleta ingredientelor.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 26 reluare 23 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

După ce și-au făcut curaj, cei trei chefi au descoperit ce surprize le-a adus norocul, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune. Când preparatele au fost gata, acestea au fost degustate de către doamnele de la Asociația femeilor motociclist din România, care au votat ce preparat le-a plăcut mai mult. Apoi, banda a adus verdictul. Cine a câștigat al cincilea battle, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 23 mai 2023. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 26 din 23 mai 2023.