Chefi La Cutite din 10 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 21

chefi la cutite 10 mai 2023 episod 21 sezon 11
La chefi la cutite din 10 mai 2023 sezonul 11 episodul 21, departajarea continuă: în seara aceasta urmează a doua probă cu o temă inedită, în urma căreia Chefii vor nominaliza concurenții cu care se vor avânta în bătăliile culinare din acest sezon. A doua provocare se va dovedi un adevărat teren minat pentru mulți dintre cei 60 de pretendenți la un loc în echipe. Lucrurile se complică, iar presiunea crește. Atât pentru competitori, cât și pentru Chefi – pentru că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au o misiune foarte grea: să-i aleagă pe cei mai buni prin prisma unui singur fel de mâncare.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 21 complet 10 mai 2023

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții care au rămas în competiție au descoperit ce probă le aduce cea de-a doua probă din bootcamp, dar și care sunt culorile echipelor din sezonul 11.

În prima probă de bootcamp, cei 140 de concurenți care au primit 2 sau 3 cuțite s-au reîntâlnit cu chefii pentru a afla ce surprize aduce primba probă. Totuși, misiunea de-a pregăti ceva cu textură cremoasă a dat multe bătăi de cap și, la final, 80 de concurenți au părăsit competiția. Cei 60 care au rămas în competiție au descoperit, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, care sunt culorile echipelor din sezonul 11, dar și ce surpriză aduce proba a doua din bootcamp. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 21 din sezonul 11 reluare pe 10 mai 2023 in reluare, mai jos.

În episodul 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cei 60 de concurenți care au rămas în bootcampul Chefi la cuțite au pătruns cu multe emoții în bucătărie și s-au așezat la bancul de lucru. Nu au gătit toți simultan, ci în grupe de câte 15 concurenți. Concurenții rămași în competiție s-au întrecut în cea de-a doua probă de bootcamp. În timp ce gătea, Alex Furman a trecut printr-un incident dureros și a avut nevoie de ajutorul unui medic.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 21 reluare 10 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Emoțiile au fost mari pentru cei 60 de concurenți care au rămas în competiția Chefi la cuțite sezonul 11. În cea de-a doua probă de bootcamp, concurenții au avut misiunea de-a pregăti o rețetă de salată caldă, însă sarcina s-a dovedit a fi una destul de dificilă. La un moment dat, Alex Furman a avut nevoie de intervenția medicului din platou. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 21 din 10 mai 2023.

Cei 60 de concurenți ramasi în etapa a doua de bootcamp au fos tîmpărțiți în serii de câte 15. După ce prima grupă a terminat de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele și au decis cine pleacă acasă și cine mai stă până la finalul zilei, pentru a afla verdictul final.