Chefi La Cutite 4 Octombrie 2023 Sezonul 12 Episodul 21

chefi la cutite 4 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 21
Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki in noua editie chefi la cutite sezonul 4 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 21 în timpul celui de-al șaselea battle. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 4 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 21..

În timpul celui de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12, haosul a cuprins bucătăria, fiindcă amuletele date de chefi n-au fost deloc ușoare. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 integral 4 octombrie 2023

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Sorin Bontea a folosit și el un avantaj, urmat apoi de Florin Dumitrescu. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 21 din sezonul 12 reluare pe 4 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

Pe lângă faptul că doi dintre chefi au impus concurenților din echipele adverse să înceapă orice frază cu un slogan ales de ei, totul a culminat cu regula de-a cânta frazele. Cine a greșit a primit freeze, însă nu toți concurenții au înțeles întocmai ce presupune acest lucru.

Cosmin Berki a dezvăluit în testimonial faptul faptul că a vrut să dea cartofii de pe foc deoparte, ca să nu se ardă, însă Scărlătescu a fost atât de supărat încât l-a obligat să stea în freeze și să lase mâncarea să se ardă, tocmai ca să îi arate că regula de freeze trebuie respectată.

Banda a adus verdictul pentru cel de-al șaselea battle, din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Descoperă cine a avut cea mai bună farfurie în ediția din 4 octombrie 2023.

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei preparate pregătite de echipa turcoaz, echipa portocalie și echipa albastră au fost degustate de invitații speciali și banda a adus apoi verdictul. Surpriza a fost mare și Florin Dumiterscu a fost filmat la podea.

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Sorin Bontea a folosit și el un avantaj, urmat apoi de Florin Dumitrescu.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 reluare 4 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

În haosul format, cu greu au mai reușit concurenții să se concentreze pentru a pregăti farfurii reușite. Totuși, teama de duel și dorința de-a câștiga i-a făcut pe mulți să își depășească limitele, în ciuda războiului de amulete ce s-a purtat în bucătărie. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 online 4 octombrie 2023.