Chefi La Cutite 9 Septembrie 2023 Sezonul 12 Episodul 6

chefi la cutite 9 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 6

In seara aceasta la chefi la cutite 9 septembrie 2023 sezonul 12 epsiodul 6, Alexandru Radu Popescu i-a impresionat pe cei trei jurați cu preparatul său, dar un alt detaliu a atras atenția. Ce s-a întâmplat la jurizare, după ce Irina Fodor a intrat în platou. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 9 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 6..

Alexandru Radu Popescu are 36 de ani, vine din Londra și este fotograf. Tânărul a venit în sezonul 12 Chefi la cuțite pentru a-și testa abilitățile culinare, dar și pentru a-i impresiona pe jurați cu un preparat italienesc: trippa alla pargmigiana – burtă cu parmezan.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 integral 9 septembrie 2023

Concurentul a vorbit despre pasiunea lui și în fața camerelor de filmat, dar a oferit și mai multe detalii despre viața sa plină de aventură: „Sunt dim Făgăraș, dar am locuit în italia 18 ani, acum la Londra. Sunt student la școala de artă, mai am un an. „Acum am pornit cu un poiect numit „Unic” este jumăte potret, jumate retină”. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că îl cunoaște pe Alexandru Radu Popescu pentru că i-a făcut și lui un astfel de portret. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 6 din sezonul 12 reluare pe 9 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

În episodul 6 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 septembrie 2023, jurații au aflat povestea de viață uluitoare a lui Valeriu Dumitrescu. Concurentul a dezvăluit cu ce se ocupă atunci când nu merge la job și le-a făcut un cadou inedit chefilor.

Valeriu Dumitrescu are 49 de ani este din București și lucrează ca asistent manager. Concurentul a venit la Chefi la cuțite să îi cunoască pe jurați, dar și determinat să le ia „toate cuțitele”. De asemenea, el a impresionat și cu înfățișarea sa și a oferit o adevărată lecție de viață.

În episodul 6 de la Chefi la cițite sezonul 12 din 9 septembrie 2023, Vareliu Dumitrescu a mizat pe o supă de legume cu linte pentru a-i convinge pe cei trei chefi că este talentat în bucătărie. În plus, concurentul de la Chefi la cuțite sezoul 12 a dezvăluit că în timpul liber este terapeut de terapii complementare.

Impresionat de înfățișarea sa, chef Cătălin Scărlătescu a întrebat și despre coada concurentului extrem de lungă. Vareliu Dumitrescu a dezvăluit că și-a lăsat părul să crească încă din 2017 și că funcționează ca o antenă. Valeriu Dumitrescu de la Chefi la cuțite sezonul 12 nu i-a impresionat pe cei trei jurați doar cu povestea sa de viață, ci și cu preparatul său. Concurentul a obținut 2 cuțite, de la chef Florin Dumitrescu și de la Chef Sorin Bontea.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 reluare 9 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Valentin Florin Timofte a devenit cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Află cine este tânărul care a reușit să le „stingă lumina” juraților cu un preparat simplu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 6 online 9 septembrie 2023.

Valentin Florin Timofte este cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite sezonul 12. În episodul 6 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 septembrie 2023, Valentin Florin Timofte a reușit să îi cucerească pe jurați cu preparatul lui simplu, dar din inimă. Încă după primele înghițituri, cei trei chefi au fost foarte curioși să descopere cine se ascunde în spatele farfuriei și să îi afle povestea de viață a bucătarului. Concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12 nu le-a înșelat așteptările și i-a surprins pe tot parcursul jurizării care a culminat cu un cuțit de aur.