Chefi La Cutite 9 Octombrie Sezonul 12 Episodul 23 Integral

chefi la cutite 9 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 23
Banda a adus un verdict mult așteptat in episodul 23 sezonul 12 chefi la cutite 9 octombrie 2023 , iar haosul s-a dezlănțuit. Echipa câștigătoare nu și-a mai putut stăpâni fericirea și a luat platoul show-ului culinar cu asalt. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 9 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 23..

După o probă tensionată în care au ieșit la iveală tensiunile din echipe, iar răbdarea celor trei chefi a ajuns la limită, cu toții s-au întors în bucătărie pentru a aștepta verdictul. Presiunea mizei uriașe de a nu mai pierde niciun om a început să se simtă din ce în ce mai tare, pe măsură ce Marea Finală se apropie.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 integral 9 octombrie 2023

În această seară, degustătorii au fost oameni din agențiile de publicitate care au analizat preparatele în cele mai mici detalii și au ales farfuria favorită. Tensiunea a atins cote maxime în platoul Chefi la cuțite, pe măsură ce banda a mai adus câte o farfurie, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 23 din sezonul 12 reluare pe 9 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

După ce scorul a ajuns la 4-3-2, banda a adus verdictul incontestabil cu farfuriile portocalii, iar echipa Soarelui Răsare a câștigat al optulea battle de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Acela a fost momentul în care concurenții, în frunte cu șeful s-au descătușat.
Haosul s-a dezlănțuit îl platou după prima vicotrie a echipei portocalii, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea a luat cel mai apropiat coș de gunoi și a aruncat cu el, Habibi s-a aruncat pe jos și s-au îmbrățișat cu toții.

Proba individuală a dus emoțiile la următorul nivel. Concurenții din echipele Amanita Regală și Saint-Tropez au dat tot ce au avut mai bun, însă presiunea și-a spus cuvântul pentru unii dintre ei.

Prima victorie a adus bucurie mare pentru concurenții echipei Soarelui Răsare, însă ceilalți au intrat la proba individuală. Irina Fodor a anunțat o probă care le-a oferit mai multă libertate concurenților de la duel, dar pe cât de mult s-au bucurat la început, pe atât de tare le-a dat bătăi de cap. Membri echipelor Amanita Regală și Saint-Tropez, au avut de gătit un preparat fine-dining care să îi reprezinte.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 reluare 9 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Irina Fodor a dat startul probei individuale, iar concurenții și-au ales preparatele fine dining rafinate care să le asigure un loc în etapa următoare. Cu toate acestea, din cauza libertății „excesive”, unora dintre ei le-a fost greu să se hotărască. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 23 online 9 octombrie 2023.

Când Irina Fordor a anunțat că au mai rămas doar 10 minute din proba individuală, stresul a atuns cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Concurenții aflați pe ultima sută de metri au încercat să facă ultimele retușuri, dar neatenția și-a spus cuvântul.