Chefi La Cutite 6 Septembrie 2023 Sezonul 12 Episodul 5

chefi la cutite 6 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 5
In episodul 5 sezonul 12 chefi la cutite 6 septembrie 2023, Puya și Melinda au degustat preparatele și au decis cine a câștigat cea de-a cincea amuletă de la.

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Marius Tudosiei și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentru a câștiga amuleta puternică pusă în joc de Irina Fodor. După o probă în care chifteaua a fost la putere, iată că a venit momentul ca Puya și Melinda să anunțe cine a câștigat avantajul din această ediție a show-ului de la a1.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 integral 6 septembrie 2023

Și de data aceasta, Irina Fodor a pregătit chefilor o provocare culinară interesantă și o amuletă pe măsură. După ce au terminat de gătit, farfuriile au fost trimise la degustare. Puya și Melinda au analizat fiecare rețetă și apoi au ales preparatul care le-a plăcut cel mai mult. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 5 din sezonul 12 reluare pe 6 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Emoțiile au fost mari, căci un asemenea avantaj pus în joc de Irina Fodor poate schimba radical soarta unui battle, la Chefi la cuțite sezonul 12. Puya și Melinda și-au făcut apariția în platou și au anunțat ce rețetă au apreciat mai mult. Chiftelele au fost ingredientul-vedetă, de data aceasta.

Surpriza a fost mare atunci când artistul și soția lui au anunțat că amuleta merge la farfuria lui Florin Dumitrescu.

În episodul 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl vedem pe marele Gică Craioveanu. Fotbalistul i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Un moment cu totul și cu totul special a fost atunci când în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 și-a făcut apariția celebrul Gică Craioveanu. Acesta a ales să îi impresioneze pe jurați cu o rețetă de arroz a la Cubana, o rețetă pe care a descoperit-o atunci când a ajuns pentru prima oară în Spania.

În timp ce gătea rețeta aleasă, sportivul a făcut câteva dezvăluiri despre el și trecutul său de campion.

Când preparatul a fost gata, banda a început să meargă și farfuria a fost trimisă la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent aspectul și gustul și apoi au dorit să afle cine se află în spatele ușilor.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 reluare 6 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Tot in episodul 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Gaetano De Siano, un italian care locuiește de 15 ani la Craiova. Concurentul în vârstă de 56 de ani a venit la Chefi la cuțite sezonul 12 ca să descopere ce părere au jurații despre rețeta sa. Ca să îi impresioneze, acesta a ales să pregătească o rețetă de piept de rață cu hribi și ierburi aromatice. Ajuns în fața chefilor, concurentul a surprins din plin cu dezvăluirile sale. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 online 6 septembrie 2023.

În timp ce pregătea mâncarea, concurentul a dezvăluit cât de atașat este de țara noastră, dar și cum s-a apucat de gătit. Când preparatul a fost gata, chefii au degustat atent și apoi au votat. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurentul, care s-a prezentat.