Chefi La Cutite 5 Septembrie Sezonul 12 Episodul 4 Online

chefi la cutite 5 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 4
Cătălin Moroșanu a venit la chefi la cutite 5 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 4 să le facă o surpriză chefilor. Invitatul special a făcut dezvăluiri neștiute despre trecutul său în fața camerelor de filmat. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 5 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 4..

Cătălin Moroșanu a făcut show de zile mari în bucătăria sezonului 12 Chefi la cuțite. Invitatul special a pășit pe platoul de filmare pentru a le face o surpriză de proporții uriașe celor trei jurați. Cu zâmbetul pe buze și multă energie pozitivă, sportivul le-a gătit chefilor o salată: „Ei habar n-au că eu acum sunt la regim! Pentru că am început să mă îngraș, iar băiatul trebuie să stea la regim”.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 integral 5 septembrie 2023

Deși are un preparat simplu, Cătălin Moroșanu își dorește să îi surprindă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea cu gustul său din farfurie. Acesta și-a dorit să facă o rețetă clasică de salată. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 4 din sezonul 12 reluare pe 5 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Jurații nu s-au așteptat nici măcar o secundă să-l vadă pe Cătălin Moroșanu intrând pe ușă. Aceștia au rămas masă la intrarea sportivului pe platoul de filmare, crezând că în spatele preparatului se află altcineva.

Carmen Brumă a anunțat câștigătorul amuletei din ediția patru a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul final. Aceasta a revenit pe platoul de filmare Chefi la cuțite, însă de data aceasta în calitate de degustător. Aceasta a savurat preparatele chefilor, analizând cu mare atenție gustul și platingul farfuriei.

Lupta a fost strânsă la degustare, iar chefii au așteptat cu emoții verdictul final al nutriționistului. De altfel, Carmen Brumă a fost destul reținută în ceea ce privește expresiile sale pentru a nu le da de înțeles juraților care ar putea fi farfuria câștigătoare.

Deși tema a fost dificilă, chefii au reușit să facă preparate spectaculoase. Carmen Brumă a fost impresionată de fiecare farfurie. Mai mult, aceasta a dezvăluit că trei rețete au fost pe gusturile sale și că i-a fost greu să ia o decizie. După un joc de cuvinte ce i-a băgat în „ceață” pe jurați, nutriționistul a dat vestea cea mare. Așadar, chef Sorin Bontea a câștigat cea de-a patra amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, care a fost dată pe 5 septembrie 2023.

Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă „lovitură” din partea degustătorului. Jurații nu au reușit să obțină până acum niciun avantaj, însă mai au șanse să pună mâna pe amulete periculoase.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 reluare 5 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Alex Mihoc este puștiul în vârsta de 18 ani care a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătecu în ediția patru din sezonul 12 Chefi la cuțite. Iată ce s-a întâmplat în platoul show-ului culinar, după ce chef Florin Dumitrescu a apelat la un gest neașteptat. Alex Mihoc are 18 ani, vine din Franța cu o experiență vastă în artele culinare. Concurentul a povestit că pasiunea pentru bucătărie a început încă din copilăriei, mai precis în timpul unei probe pentru școală, în clasa a VIII-a. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 online 5 septembrie 2023.

Juraților nu le-a venit să creadă când au aflat că trebuie să lingă farfuria pentru a gusta din preparat. Chef Florin Dumitrescu a fost primul care a încercat această nouă tehnică, iar momentul a fost de-a dreptul savuros.

Tânărul a ajuns să își exerseze talentul în bucătăria unui restaurant cu trei stele Michelin, la doar 16 ani: „Lucrând într-un astfel de restaurant trebuie să fie totul perfect. Așteptarea este foarte mare, aveam clienți foarte renumiți. Messi, Klaus Iohannis, Emmanuel Macron”.