Chefi La Cutite 30 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 29 Reluare

chefi la cutite 30 mai 2023 episod 29 sezon 11
Copiii, elevii lui chef Ștefan Popescu, au făcut show la degustarea chefi la cutite 30 mai 2023 sezonul 11 episodul 29. Iată ce au spus despre preparatele echipelor.

Ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite a venit cu o probă neașteptată pentru echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Florin Dumitrescu. Concurenții și jurații au primit o provocare de zile mari din partea lui chef Cătălin Scărlătescu, care a „lovit” cu o amuletă năucitoare.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 29 complet 30 mai 2023

Așadar, al optulea battle din noul sezon al show-ului culinar a pus la încercare abilitățile și talentul culinar al concurenților. Mai mult decât atât, aceștia au fost nevoiți să gătească pe gustul copiilor.

Elevii lui chef Ștefan Popescu au primit sarcina de a juriza farfuriile echipelor. Așadar, concurenții lui chef Sorin Bontea și-au propus să gătească mini-burger și un desert cu ciocolată, în timp ce chef Florin Dumitrescu și grupul său au primit crispy strips și frișcă. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au fost nevoiți să se gândească la un meniu cu paste și vanilie. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 29 din sezonul 11 reluare pe 30 mai 2023 in reluare, mai jos.

Pentru că sunt bucătari în devenire, elevii lui chef Ștefan Popescu au analizat în amănunt farfuriile echipelor din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023. Copiii au fost foarte atenți la gustul preparatelor, dar și la plating. Verdictul adus de bandă a fost o surpriză pentru toți în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Iată cine a câștigat battle-ul opt, dar și ce echipe au intrat la proba individuală.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 29 reluare 30 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost luați prin surprindere de verdictul pe care l-a adus banda în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Competiția a fost una aprigă în platoul show-ului culinar. Așa cum s-au obișnuit telespectatorii, prima farfurie care a revenit în bucătărie a fost roșie. Aceasta a fost urmată de cea gri, iar mai apoi de o farfurie neagră. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 29 din 30 mai 2023.

Emoțiile au început să apară imediat pentru echipa neagră, după ce a doua farfurile neagră și-a făcut simțită prezența pe bandă. Deși exista șansa să câștige, aceștia au ales să se bucure la final de reușita lor. După momente tensionate și pline de așteptare, banda a venit cu verdictul final. Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au câștigat detașat battle-ul opt din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023.

Concurenții cu tunci negre nu au știut cum să se bucure de prima lor victorie, lucru care i-a uimit pe ceilalți. Juratul a apelat la mai multe gesturi ce au atras atenția membrilor săi. Cuțitul de aur a evidențiat imediat că chef Cătălin Scărlătescu s-a închinat de mai multe ori.


error: Content is protected !!