Chefi La Cutite 3 Octombrie Sezonul 12 Episodul 20 Integral

chefi la cutite 3 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 20
Banda a adus un verdict neașteptat in episodul 20 sezonul 12 chefi la cutite 3 octombrie 2023. Decizia degustătorilor a venit cu o proporție uriașă de supărare pentru jurați. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 3 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 20..

Battle-ul cinci din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023 a fost intens și plin de surprize pentru concurenți. Aceștia au fost nevoiți să facă preparate spectaculoase pentru degustătorii serii.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 integral 3 octombrie 2023

Ingredientele neobișnuite și agitația din bucătărie au fost doar câteva dintre obstacolele pe care le-au întâmpinat echipele la bancul de lucru. Nervii și trăirile emoționante nu au lipsit de pe micile ecrane ale telespectatorilor. În ciuda dificultăților întâlnite pe parcursul probei contracronometru, concurenții s-au descurcat de minune. Farfuriile echipelor au fost gata în timp util pentru a încânta papilele gustative ale invitaților. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 20 din sezonul 12 reluare pe 3 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au așteptat cu nerăbdare verdictul final pentru că în joc se află o miză uriașă. Jurații nu își doresc să mai piardă alți concurenți. Banda a revenit în platou, iar emoțiile și-au făcut apariția în rândul concurenților. Chefii au privit cu încredere prima farfurie care a intrat în bucătărie, iar de data aceasta a fost a echipei turcoaz.

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au ridicat cloșurile și au rămas muți de uimire! Jurații au avut parte de o surpriză neașteptată. Un preparat i-a intrigat pe aceștia. Ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023 a adus în fața telespectatorilor un verdict neașteptat, momente pline de suspans, tensiuni și emoții. Echipele și jurații au trecut prin situații neașteptate în proba contracronometru, motiv pentru care reacțiile acide nu au lipsit din peisaj.

Degustătorii serii au fost impresionați peste măsură de preparatele concurenților și le-a fost deosebit de greu să ia o decizie în privința farfuriei preferate. Voturile lor au decis soarta echipelor din battle-ul cinci al show-ului culinar.

Preferințele invitaților au fost diferite, drept dovadă stă rezultatul adus de bandă în bucătărie. Așadar, chef Cătălin Scărlătescu intră la duel cu toți concurenții în timp ce chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au trimis doar jumătate de echipă.

Greu nu a trecut pentru cei care au mers la proba individuală. Irina Fodor a anunțat o temă pe măsura așteptărilor. Competiția trece la un alt nivel, iar până la final vor rămâne doar concurenții care vor face față provocărilor.

Deși au avut de realizat o rețetă care să meargă perfect cu bere, membrii echipelor au întâmpinat unele dificultăți. Astfel, preparatele lor au reușit să-i impresioneze, dar și să-i dezamăgească pe chefi.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 reluare 3 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Fabian Soare a fost eliminat în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent din echipa turcoaz. Farfuria tânărului a obținut cel mai mic punctaj. Fabian Soare a fost eliminat din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 20 de pe 3 octombrie 2023. Concurentul din echipa turcoaz a părăsit competiția cu părere de rău, dar mândru că a trăit o experiență de neuitat în bucătăria show-ului culinar. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 20 online 3 octombrie 2023.