Chefi La Cutite 27 Septembrie Sezonul 12 Episodul 17 Online

chefi la cutite 27 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 17
În timp ce găteau pentru al doilea battle la chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 online 27 septembrie 2023, concurenții lui chef Florin Dumitrescu au avut un schimb de replici acide. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 27 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 17..

Banda a dus vertictul într-un mod neobișnuit, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie. Cei trei chefi și echipele lor au privit totul uluiți. Niciodată în istoria show-ului culinar nu s-a întâmplat așa ceva.

În ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie, cele trei echipe conduse de chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au reușit să gătească preparate delicioase cu ingrediente imposibile. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun în tipul celui de-al doilea battle de la Chefi la cuțite, sezonul 12 cu speranța de a-și asigura locul în competiție.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 integral 27 septembrie 2023

Amuleta dată de chef Sorin Bontea i-a cam pus în încurcătură pe rivali, iar tensiunea a atins cote maxime în platou pe măsură ce timpul se scurge. La final, degustătorii au ales farfuria favorită și astfel, au decis ecipa câștigătoare. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 17 din sezonul 12 reluare pe 27 septembrie 2023 in reluare, mai jos.
Ca de obicei, emoțiile i-au copleșit pe atât pe chefi cât și echipele lor cât timp au așteptat verdictul. Banda a început să meargă și respirația li s-a tăiat. Chef Florin Dumitrescu chiar a ținut să îi așeze mai multe coșuri de gunoi chef-ului echipei portocalii pentru când va pierde.
Însă odată cu cea de-a doua farfurie portocalie, toți concurenții au avut senzația că trăiesc un deja-vu. Tensiunea a atins cote astronomice când tabela arăta din nou 4-2-1 în favoarea portocaliilor, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie.
În ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023, concurenții din echipa portocalie și cea turcoaz au intrat la proba individuală, dar nu se așteptau la ce a urmat. Deși au primit temă în aparență simplă, aceasta le-a dat mari bătăi de cap.

După un battle de foc și un verdict așa cum nu s-a mai văzut la Chefi la cuțite, două echipe au intrat la duel. În ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023, concurenții echipelor portocalie și turcoaz au dat tot ce au avut mai bun la individuale pentru a rămâne în concurs.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 reluare 27 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Emoțiile au crescut când Irina Fodor a revenit în platou și a anunțat ce au de făcut la a doua proba de individulae. Deși istoria s-a repetat și echipa lui chef Sorin Bontea și cea a lui chef Cătălin Dumitrescu au ajuns la duel din nou, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle proba. Irina Fodor a făcut anunțul însă un anunț neașteptat și le-a impus mai multe condiții. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 online 27 septembrie 2023.