Chefi La Cutite 24 Septembrie Sezonul 12 Episodul 14 Complet

chefi la cutite 24 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 14

S-a întâmplat să apară o tânără concurentă la chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 complet 24 septembrie 2023 cu o poveste de viață uimitoare și o misiune într-adevăr remarcabilă. Ana-Maria Sandu, în vârstă de 25 de ani, și-a prezentat preparatul cu pasiune și determinare, dar ceea ce a impresionat și mai mult jurații a fost dedicarea ei pentru a ajuta oamenii cu probleme. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 24 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 14..

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 integral 24 septembrie 2023

Ana-Maria a dezvăluit că este președintele unui ONG și că lucrează cu tineri și copii cu dizabilități. Cu un număr de aproximativ 18 copii care participă la terapie în asociația sa, aceasta oferă ajutor și sprijin unor persoane cu nevoi speciale, ajutându-le să se integreze în societate și să se dezvolte armonios. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 14 din sezonul 12 reluare pe 24 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

În ediția 14 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 24 septembrie 2023, Irina Fodor a avut o apariție de senzație care a impresionat cei 120 de concurenți, dar și pe cei trei chefi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Preselecțiile au ajuns la final, iar bootcamp-ul a debutat într-un mod spectaculos duminică seara.

“Intrarea Irinei a fost spectaculoasă. Zici că avea o aură așa în jurul ei și parcă radia de fericire, de pozitivitate, mi-a dat un vibe bun, parcă venea ca un încer, parcă plutea”, au fost parte dintre remarcile făcute de concurenți. “Ne-a creat o emoție aparte momentul”.

Irina a fost copleșită de aplauzele și de entuziasmul concurenților. “M-am emoționat! Era momentul să am și eu emoții nu numai voi. Îmi pare bine că sunteți entuziaști, dar există și un dar! Echipele de abia acum încep să se formeze.

Chefii au crezut în calitățile voastre, v-au dat o șansă, este votul lor de susținere, de simpatie, de prietenie… Așa sunt chefii în preselecții dar le trece repede! Bootcampul este acel moment din sezon când toți trei trăiesc mari frustrări asta, pentru că au doar câteva tunici la dispoziție”, a spus Irina Fodor concurenților.

Finalul preselecțiilor a marcat începutul etapei cruciale în formarea echipelor, iar chefii au planuri mari pentru a-și construi echipele ideale. Chef Sorin Bontea a dezvăluit ambiția sa de a câștiga și de a-și forma o echipă după propriul său stil, subliniind că dorește “să rupă în acest sezon”.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 reluare 24 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

În ediția 14 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 24 septembrie 2023, a început prima etapă a bootcampului! Celor 120 de concurenți care au ajuns în primul bootcamp li s-a dat proba de a găti sandvi. O probă aparent simplă însă mulți dintre ei s-au complicat, spun chefii. În timpul degustărilor, lui chef Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 online 24 septembrie 2023.

Finalul preselecțiilor din acestă seară a fost urmat de începutul etapei cruciale în formarea echipelor: bootcamp-ul. Cei care au trecut de preselecții intră au intrat focurile testelor eliminatorii. Iar prima probă le-a dat mari bătăi de cap concurenților.

Având în vedere că au fost nevoiți să guste din 120 de preparate, unul dintre ei a cedat, mai exact chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a acuzat o stare de greață după ce am mâncat mai multe preparate cu ou. Nefiind chiar “prieten” cu oul, organismul său a reacționat imediat.